Gax883 Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 čau chci si nahrát do ipadu 2 videa ve formátu mp4 a potřebuju poradit, vždycky když přetáhnu video mp4 do složky Videos tak se tam objeví ale je u toho takový kolečko modrý nebo půlka kolečka neni vyplněná posím poradíte mi? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 aha :D a poradíš jak ho tam tedy dát? já dam vždy sync a to video se mi tam nenahraje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 už to de díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gax883
čau chci si nahrát do ipadu 2 videa ve formátu mp4 a potřebuju poradit, vždycky když přetáhnu video mp4 do složky Videos tak se tam objeví ale je u toho takový kolečko modrý nebo půlka kolečka neni vyplněná posím poradíte mi? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.