Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 trofeje(Hack či podobě...)

witaHavr

Otázka

Ahoj.

Mám otázku jestli nejde nejakym zpusobem dostat trofeje na 100% anižbych hru projiždel,,Např. U BF 1943 musíte mit 100game za sebou a ja mam pouchých 30 a nechce se mi nad touto hrou už tolik času stravit kvuli posledni trofeji.

Našel jsem na YT par takovydle videji

užete mi nekdo poradit at nestravim tolik času u hry ktera me už nebaví?

Děkuju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

To by mě zajímalo k čemu ti je trofej ze hry, která tě nebaví.

Osobně si myslím, že trofeje jsou jen na přeměřování délky penisu s kamarády. Což je fajn věc... a navíc hezky ti to natáhne herní dobu.

Ale proč proboha chceš trofeje ze hry, která tě nebaví?

Odkaz ke komentáři

• 0

Co sem videl tak jde ale to bylo pomoci savu a pouze u nejakych her

coz tohle je online takze no save no hack si myslim popr mit ps3 s cfw a tam se prepisovaly nejaky cisla co sem videl a slo to taky jen nekdy (CFW nemas hadam takze taky nic)

Odkaz ke komentáři

• 0

K čemu ti budou trofeje když si je neuděláš sám :D .. už takhle jsou k prdu, tak když už jí mam mít tak si jí udělam sám abych měl aspoň ten dobrej pocit, když už nic jinýho :D ..

Jinak jdou hacknout když máš CFW nebo JB, na OFW jsem to ještě neviděl.. Ale včera se mi povedlo hacknout zlatou trofej WANTED (10level v MP) v GTA IV na mém HokusPokus účtu :D ..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu