Gax883 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 čau mam router od belkinu a potřeboval bych pomoct klasický ntb k tomu připojim ale třeba mobil či ipad už ne prosím poradíte mi? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 poradí mi teda někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 ok nevim co chceš ukázat tak ižtak řekni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 něco sem tam dělal tak snad sem to nep*sral ještě víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 ne furt nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 a co zmenit zabezpeceni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 a jak prosím pochopte že já router nastavuju poprvý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Zkus přehodit kanál bezdrátové sítě na 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Hele a jak uz jsem se jednou ptal - co ti to konkretne hlasi za chybu? Proste se pripojit se k te sve siti a co se deje? JAK to nejde? chybu píše tuto: K Této síti se nelze připojit, nebo: Nelze se Připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Zkus přehodit kanál bezdrátové sítě na 6. nejde...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 nemas nastavený filtrování mac adres ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 nemas nastavený filtrování mac adres ? kde to zjistim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 všechno máš v tom nastavení routeru, to je ta divná adresa co zadáš do prohlížeče... tam si to najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 všechno máš v tom nastavení routeru, to je ta divná adresa co zadáš do prohlížeče... tam si to najdeš já hledám celou dobu a zkoušim tady rady :D zatim bez uspěchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WALS OF JERICHO Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Ja mam belkina napis mi do pm a ja ti poradim jak ho na konfingurovat posli co mas pripojeni adls,nebo wifi a take kabelovku napriklad upc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 ....vyŘeŠeno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gax883
čau mam router od belkinu a potřeboval bych pomoct klasický ntb k tomu připojim ale třeba mobil či ipad už ne prosím poradíte mi? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.