Martox Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Ahoj Chci udělat server na Minecraft na ntb, všechno mám co k tomu potřebuji, zapnu ho, načte se, zapnu mc, na ntb se připojím ale když chci na Pc tak se nepřipojím (píše to : Connection Lost.. Internal exception: java. net.Socket.Exception: Connection reser) server dělám přes Hamachi .. už vůbec nevím.. Napadlo mě že to může být kvůli routeru ale dřív to šlo, ostatní hráči se připojily... Prosím vás o pomoc ...:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopek Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Zakladni otazka .... mas originalni minecraft ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Ano, mám koupený Minecraft.. Ale musím mít "online mode" "false" protože hrajeme přes hamachi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 já mam server a mám online mód true a jde to.... takže tím to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Ale pro hru přes Hamachi .. ... .. Skoušel jsem i znova stáhnout Minecraft server, ale nepomohlo to..> Poraďte prosím < Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Poraďte plz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 stáhnout jinou javu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enjay Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Strč tu chybovou hlášku do Googlu, dost se to řeší na různých fórech, ale abych pravdu řekl, nikde jsem neviděl nějaké pořádné řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.