RGD Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Ahoj, má nekdo zkušenosti s převodem filmů ve format factory do psp? Když převedu nějaký film v tomhle programu a vložim do psp, tak mi to napíše unsupported data. Zkušel jsem převádět do AVC, XVID, MPEG4 a u všech to píše to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 cau ja ho pouzivam,a musis tam dat vsechny typy do mobilni zarizeni a pak dat PSP 368x272 mpeg4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RGD Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Tohle funguje, ale je to moc malý rozlišení a když ho zvětšim na 480x272, tak to zase píše unsupported data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 v pspcku dej trojuhelnik a pak je tam display a tim to zvetsis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Format Factory podporuje přímo PSP formát i v jeho rozlišení, rok jsem takto převáděl filmy a videa ;) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Já taky,dokud jsem nepřešel na Xvid4PSP kvůli titulkům/kvalitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RGD
Ahoj, má nekdo zkušenosti s převodem filmů ve format factory do psp? Když převedu nějaký film v tomhle programu a vložim do psp, tak mi to napíše unsupported data. Zkušel jsem převádět do AVC, XVID, MPEG4 a u všech to píše to samé.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.