Kenny Suprianni Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Tak sem si koupil router, zprovoznil a uz se v tom docela orientuju...Jen bych potreboval ete tu TV :D:D TV kartu na PC mam.Mohl by mi sem nebo na ICQ 278-437-143 helpnout popř. napsat návod??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@rk3lf Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 Tak tohle taky nevím mám router tv kartu atd...ale nejspis me to nepujde,protoze ten pc o tom routeru vubec nevi jen mam internetovej kabel z routeru do pc XD tak ta tv na psp mi asi nepojede nevim jak to mas ty :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 uz se to zprovoznil... navod je tady na foru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kenny Suprianni
Tak sem si koupil router, zprovoznil a uz se v tom docela orientuju...Jen bych potreboval ete tu TV :D:D
TV kartu na PC mam.Mohl by mi sem nebo na ICQ 278-437-143 helpnout popř. napsat návod???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts