Denina Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Zdravím, jako matka jsem zakoupila synovi k narozkám PSP 2004 a po pár minutách hry jsem asi něco udělala špatně a PSP nejde rozjet, svítí asi 10 vteřin zelená kontorlka power a pak vypne. Semibrick neúspěšný. Je tady někdo, kdo má Pandoru, nebo kdo je ochoten mi to rozjet? DOst to spěchá, syn jde po víkendu na operaci. Moc děkuji za případnou ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denina Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Nikdo nic :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 nevim,ale delal to Dytik,ten je v brne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denina Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Tomu jsem psala na email, tady a nic, žádná odpověd, asi nemá zájem... :-/ se z toho picnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 A co jsi dělala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denina Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 KOupila, manžel hrál, jak tam byl soubor s hrama tak jsem tam něco zmáčkla, začla aktualizace a nešlo to stopnout pak jsem na to zapomněla, dala to synovi celá hrdá k narozkám on to zapnul a nic nejede :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 tady na pm mu napis,on je taky clovek a neni tu kazdy den xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denina Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 No jo napsala jsem už včera, četl ji, bo mi to potvrdilo přečtení a nic, ach jo, já stará matka blbá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 tvl. no nic tak to je brick :-) ted se jenom modli ad maš starši zak. desku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denina Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 ježíš, ještě mě stresuj :) jak to poznám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 date code pod baterkou sem napiš, jen tak mimochodem, drž při zapínání tlačítko R, jestli se něco zjeví, jsi za vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denina Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Tak číslo je Dat.cde 8B Ser HC 8319605 na baterce je prý Mod PSP S110 08530WA3121 Raczek...semibrick se nepovedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 takže už tě zachrání jenom pandora, naštěstí. Jestli nikoho neseženeš a nebude vadit zaslání poštou, tak bych to klidně unbricknul, za měnší úplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denina Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 A zachrání mě určo? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 jasně, 8B znamená stará, pandorou flashnutelná deska, takže bez problému. Kdyby tam bylo 8C, tedy psp bylo vyrobeno o pár měsíců později, tak už by nezachránila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denina Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Hmm, zase jiný názor...ach jo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 mas 8b unbrick jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denina Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 díky moc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Lepší bude když si tu Pandoru rovnou koupíte než platit flashera (kolikrát to výjde i levnějš), http://aukro.cz/servisni-pandora-baterie-pro-psp-1000x-2000x-i1747422022.html K ní pak už zbývá jen vytvořit Magic Memory Stick (MMS), třeba pomocí programu Rains MMS Maker. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denina Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Lepší bude když si tu Pandoru rovnou koupíte než platit flashera (kolikrát to výjde i levnějš), http://aukro.cz/servisni-pandora-baterie-pro-psp-1000x-2000x-i1747422022.html K ní pak už zbývá jen vytvořit Magic Memory Stick (MMS), třeba pomocí programu Rains MMS Maker. Mno já vím týden co to je pandora a to ostatní mi zní děsive, asi určo bych to nedala sama...8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Ale dala. Děsíte se zbytečně, je to lehký. Tady jsem stručně psal jak ji vytvořit: http://console-forum.net/tema/123710-psp-fat-unbrick-s-pandora-battery?p=1107992&viewfull=1#post1107992 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denina Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 To jsem četla, ty výrazy tam jsou děs:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.