VINC Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 To je skoda, ja to zaboha nemuzu zprovoznit, je to neco pres co muzes poslouchat radia z internetu a snad i koukat na videa
Dutch Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 To je skoda, ja to zaboha nemuzu zprovoznit, je to neco pres co muzes poslouchat radia z internetu a snad i koukat na videatjn. par radii myslim ze tam je, ale zatim to prej moc nefakci :(taky nevim nikdy jsem to nezkousel
VINC Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 To jsme na tom stejne, akorat by me zajimalo, jestli neco delam blbe, nebo to proste pres devhook nejde :(
VINC Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2006 Hele a funguje ti daxiso kdyz tam mas ten custom fw?
LukDM Odesláno Srpen 16, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2006 no když se vrátíš do 1.5 tak by asi mělo,já nevim,už ho nepoužívám
killer23 Odesláno Říjen 16, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2006 pls jsem ve hře loco roco dám home že to chci vypnout a PSP se kousne u please wait co s tim???
killer23 Odesláno Říjen 16, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2006 je to hustýýýý hned tam hážu Midnight club 3 a NFSUR je to hustýýý
killer23 Odesláno Říjen 16, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2006 jo a už jsem to rozchodil takže je to v klidu díky že jsi to sem hodil je to fakt dobrý hodí se mi to mám PSP totiž jen chvilku
SackX Odesláno Říjen 20, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2006 No, právě sem si pořídil úúúúplně nový psp 1.52, pudu na 2.0 a back to future na 1.50, jestli se mi to povede, pudu na toto, a doufám, že až zmáčknu X tak že se mi to posere. To vás tu pak všechny osobně postřílim:-)
Dutch Odesláno Říjen 20, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2006 neboj..tahle mini flash aplickace (jestli se tomu necha tak rikat) by nemela chybet v zadnem psp, nejen z duvodu reflashe psp, ale hlavne kvuli tomu komfortu...jede to jak mod chip :)
-cream´c Odesláno Říjen 20, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2006 ty kráááávo..mrdy! Snad se mi povede instalace jinak se pos**u! Jaky videa nejdou?? pres internet nebo nejdou videa vubec?? nema nekdo maly vysvětlivky na RSS :oops: ->slyšim poprvý..
Guest huhulák Odesláno Říjen 21, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2006 taky jsem si nahrál tuto srandu na zkoušku, a zatím jede všechno bez problému jak s předchozím devhood od Kill77,asi u toho zůstanu, ty vychytávky s wifi a hold buttonem se hodí : jen nechápu co to je za adresář ten &__SCE__PPSPDH AND nemá tam být náhodou v tom návodu %__SCE__PPSPDH AND trochu mě to mate.
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 22, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2006 Taky diky az dnes jsem se o tomto dozvedel...Zkusim to.A jeste moc diky za ceskej naavod!!
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 22, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2006 Vražda PSP :( jaká vražda? Podle mně je to moc nebezpečný když vlastně je to k ničemu nebo myslíte že to k něčemu je??? :roll:
Dutch Odesláno Říjen 24, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2006 Vražda PSP :( jaká vražda? Podle mně je to moc nebezpečný když vlastně je to k ničemu nebo myslíte že to k něčemu je??? :roll: lol...ja uz se fakt nebudu nic komentovat, kdo chce at si to proste nainstaluje...mame to ozkouseny nikomu se to neposralo...na foru to ma hodne lidi, a dost to zesnadnuje praci.
Patres Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2007 hele ten bo č.4 sem trochu nepochopil když to kopíruju na pametovku tak mám přece psp zaplí tak jak ho mám znova zapnout?a ještě nevím kam si mám na ten custom firmware najet pls poradte lidi
LukDM Odesláno Únor 1, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2007 no bod č.4 bude asi abys ho restartoval,a najet máš do GAME a emory stick tam kde sou všechny homebrew
Patres Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2007 tam je napsaný že to mám zkopírovat na kartu.mám to dát do nějaký složky nebo stačí volně na kartu???
LukDM Odesláno Únor 1, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2007 už si to moc nepamatuju,ale myslim že normálně devhook normal na kartu(ne do nějaký složky-X:/dh)a pak ty složky __SCE__CUSTOMFIRMWARE,%__SCE__CUSTOMFIRMWARE,__SCE__PPSPDH a &__SCE__PPSPDH dáš do X:/PSP/GAME/
Patres Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2007 to je divný sem ty 4 složky zkopíroval do složky game a tu celou složku sem dal normal na memorku a v psp mi to hlásí corrupted data co stím ???
LukDM Odesláno Únor 1, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2007 prostě DH složku dáš na kartu,a pravděpodobně tam máš složku psp tak ji tam dej taky a dej přepsat
Patres Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2007 sem to nějak vykoumal a v GAME se mi ukázal ten devhook ale když ho pustím tak mi to ukáže the game could not be started co sem udělal blbě?
Recommended Posts