4FEAR Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Zdravím, jsem tu nový a asi ani nepíšu do správné sekce, tak mě omluvte, ale potřebuju od Vás poradit. V prosinci minulého roku jsem si koupil XBOX360 SLIM 250GB nastavil jsem si v profilu informace o platební kartě s tím, že si na měsíc zahraji BAD COMPANY 2. Nějak mě to celé hraní omrzelo a tak jsem se rozhodl, že XBOX prodám. Hodil jsem ho tedy aukro, prodal, poslal novýmu majiteli a zapomněl jsem si vymazat tyto důležité informace, zjistil jsem to právě až teď kdy vidím v bance -149,-Kč XBOX LIVE GOLD, je tam nastavená automaticka platba každý měsíc. Přihlásil jsem se tedy na xbox.com s tím, že tyto informace odeberu tam, ale neúspěšně. Když klikám na odebrat, tak mi vykočí červená hláška "V tomto platebním nástroji existuje nesplacená částka. Zkuste to znovu později." viz obrázek http://img846.imageshack.us/img846/9791/xboxe.jpg Je tam další možnost, vymazaní informací přímo v konzoli, ale pro mě nemožné. Tímto Vás prosím, kdyby jste mi poradili co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Šťastný nový majitel. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4FEAR Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 No mě moc do smíchu není :ziped: Majitel mi tvrdí, že profil smazal z HDD. Takže už fakt nevím co dělat. Kontaktovat support? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Určitě zavolej na ms supprot, tohle není sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Odebrat kreditku se ani jinak než přes support nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4FEAR Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Doufám, že nepotřebuji žádné údaje z konzole. Seriové číslo apod... Vím jen přihlašovací údaje na xbox.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 jo taky jsem stím měl problém..stačí tvoje udáje a jak si tam byl přihlášenej...já jsem tam napsal na xbox.com a dal jsem jim na sebe číslo a obratem mi zavolali a vyřešilo seto bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4FEAR Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Super, díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4FEAR Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Tak jsem tam volal, úspěšně mi odebrali kartu, akorát mi dali nějaké referenční číslo a nezeptal jsem se k čemu, ví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 No taky nevím,ale podle mě jeto kdybys chtěl znova obnovit profil .ale ted už to neřeš když nemáš xko.jeto zbytečný:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.