Francnberg PS3 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Zdravim potřeboval by sem poradit chci si koupit headset komunikátor na ps3 a chtěl jsem se zeptat jestli se musí nějak instalovat nebo jestli běží od zapnutí bez problému díky za odpověd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Stačí spárovat a měl by jít bez problémů... Je to originál Sony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Francnberg PS3 Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 moment mrknu se a hned povim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Francnberg PS3 Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 http://www.alza.cz/bezdratove-sluchatko-s-mikrofonem-ps3-bluetooth-headset-d75377.htm tenhle to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Jen připojíš usbčkem k PS3 a samo se to spáruje, nic dalšího nastavovat nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Francnberg PS3 Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 paráda díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pery Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Ahoj nechci zakládat nové téma tak se zeptám tady. Když mám bezrátový headset od NOKIE k telefonu který komunikuje přes bluetooth pujde spárovat s PS3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Mělo by to jít mě od LG jde taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patentik Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 pokud by měl někdo zájem tak mám nový, nerozbalený Logitech USB Headset for PS3 - prodám za 400kč + 40kč poštovné prosím mail na david.bibrlik(at)gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pery Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 a prodáváš na dobírku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patentik Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 na dobírku není problém, tam je poštovné 85kč. pokud máš zájem tak napiš maila. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Francnberg PS3
Zdravim potřeboval by sem poradit chci si koupit headset komunikátor na ps3 a chtěl jsem se zeptat jestli se musí nějak instalovat nebo jestli běží od zapnutí bez problému díky za odpověd...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.