Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak přehrát film s titulkama z flashky?


Pampeluch

Otázka

Hned na úvod bych chtěl říct, že umím hledat a našel jsem tu toho okolo už hodně, takže nepište první hledat a pak se ptát. Po tom co jsem všechno přečetl je asi jediná možnost jak přehrát film s titulkama z flashky pomocí tvrdého zápisu titulek do videa. Proto má otázka, znáte a používáte někdo nějaký rychlý program, který to dokáže( čas max do 10 minut )? Protože všechno co jsem zatm vyzkoušel, bylo strašně nadlouho a raději než čekat tu dobu bych se na ten film podíval na notebooku. Našel jsem ještě jeden AVIAddXSub, ale i potom co jsem s ním do videa titulky vložil je xbox nepřečetl, video šlo spustit, ale nebyli u něho titulky, i přesto, že na PC byli. Předem děkuji za rady a kdyby byli i nějaké jiné lepší možnosti tak to sem klidně napište.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Guest drunkys

Zdravím,to to máš lepší bud stahovat filmy přímo kde jsou už titulky udělané ve filmu a nebo dvdcatalyst 3 kde si můžeš předělat z divx na mkv filmy.můžeš tam dát do toho film i titulky.a půjde to

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No nevím, kde bych našel nějaké větší množství filmů s natvrdo zapsanýma titulkama do videa, takže to jako možnost nevidím a k té druhé mořnosti, jak dlouho trvá tomu catalystu tam ty titulky vložit a přečtě xbox mkv? Jinak programy jako AVIAddXSubs, nebo sub2divx do filmu vloží titulky jako další stream a tak to trvá třeba jenom 2 minuty, ale ještě se mi to nepodařilo rozjet v Xku. Rozjet tohle tak je všechno vyřešené, ale nevím jestli to jde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Guest drunkys

no už to tak bejvá na hodně str..co například hledáš?já to nezkoušel ale když nemáš codeky v konzoli tak ti automaticky xko bere mkw.ale 100% ti půjde wmv.nebo tak nějak.bohužel jeto program který ti předělá film a do toho můžeš dát ty titulky.záleží nato jak ten film dlouho trvá a jakéj máš rychlej PC příkl.20min

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No není to o konkrétním filmu, spíše o tom, že jsem zvyklý stahovat filmy bez titulků a po té si stáhnu titulky. Takže spíše hledám řešení než náhradu, ale i tak díky. Zkusím ten catalyst, ale už jsem toho zkoušel dost avždycky to trvalo strašně dlouho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Guest drunkys

jo to chápu..i já jsem zkoušel hodně variant.ale ten catalyst je jeden z nejlepších.myslím tím že je rychlej.akorád co je tam na hlavu že si obraz musíš nastavit než to předěláš.ale jde o zvyk..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Možná něco dělám špatně, ale pomocí tohodle mi to nefunguje je to na stejný způsob jako AVIAddXSubs a i když ty titulky např. ve VLC můžu zapnout, tak když pak hodím flashku do Xka a pustím to tak tam ty titulky nejsou? Tobě to jede normálně?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Xbox neumí přehrát film s titulky, pokud jsou jako samostatná titulková stopa. Jediná možnost, je titulky vložit jako obraz. Takže v programech musíš hledat volbu na smíchání textu z obrazem. Zkušenost s tím žádnou nemám, nikdy jsem to nepotřeboval. Jiná možnost, je pustit film přes Windows Media Center, ten některé typy titulků umí přehrát, ale to musíš mít puštěný počítač a to asi nechceš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No tak s tím media centrem už jsem to taky zkoušel, máme doma domácí síť takže to není problém, ale titulky jsem do toho dostat taky nemohl. Takže pokud byste měli nějaký návod jak přes media center pustit film s titulkama, tak to sem napište, bylo by to určitě užitečnější než do každého filmu ripovat titulky, což trvá dost dlouho. Jinak díky všem za odpověď, utužili jste mé přesvědčení, že xbox fakt neveme nic jiného než natvrdo ripnuté titulky do filmu, žádná vedlejší stopa, nebo nějaká jiná finta na to asi nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu