marekfvt Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 našiel by sa niekto kto by bol ochotní mi upgadnut acekard2i na 1.4.3U ??????? Okolie prešov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 tak pokial prides s tym do NM :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekfvt Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 nikto nic?! ved to nechcem zadarmo :( prosim inu možnosť nemam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 tak na vychode nepoznam nikoho kto by to vedel resp kto by mal nejake dsko...jedine ze by si sem dosiel alebo mi to poslal postou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marekfvt
našiel by sa niekto kto by bol ochotní mi upgadnut acekard2i na 1.4.3U ???????
Okolie prešov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.