vojtci Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 čáu, mám takovej problém.... když si chci z Marketplace stáhnout demo CoD : Black Ops, tak mi to napíše : this item isnt available from your current location. nevíte jak to spravit? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ithatha Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 nejspíš máš českej účet, což je chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojtci Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 nemám.. locale mám nastavenej na Spojené království, účrt mám na eng. mail, všechno jinak než česky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ithatha Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Aha, tak to potom netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 to je celkem logicke, mas eng ucet ale ceskou IP proto te to nenecha stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Já osobně mám učet UK, nastavené locale UK a normálně mohu stahovat dema bez problémů a pochopitelně mám českou IP. Nevím, čím to může být, ale tímto asi ne. Každopádně přímo CoD BO jsem nekzoušel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Já mám nastavený UK a IP mám českou a u Black Ops jsem neměl žádný problém. Tak zkus US. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Já mám nastavený UK a IP mám českou a u Black Ops jsem neměl žádný problém. Tak zkus US. ;) nejde o to co mas nastaveny v xboxu v locale, jde o to jaky mas ucet :) stejne jako ani s anglickym uctem nerozjedes v cechach last.fm tak tady je to zase naopak kazdopadne rada je jednoducha, zaloz si novy cesky ucet a demo stahni pres nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vojtci
čáu, mám takovej problém....
když si chci z Marketplace stáhnout demo CoD : Black Ops, tak mi to napíše : this item isnt available from your current location.
nevíte jak to spravit? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.