vojtci Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2011 čáu, mám takovej problém.... když si chci z Marketplace stáhnout demo CoD : Black Ops, tak mi to napíše : this item isnt available from your current location. nevíte jak to spravit? díky Citovat
0 Ithatha Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2011 nejspíš máš českej účet, což je chyba Citovat
0 vojtci Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2011 nemám.. locale mám nastavenej na Spojené království, účrt mám na eng. mail, všechno jinak než česky Citovat
0 Ahi Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2011 to je celkem logicke, mas eng ucet ale ceskou IP proto te to nenecha stahnout Citovat
0 Zoombik Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2011 Já osobně mám učet UK, nastavené locale UK a normálně mohu stahovat dema bez problémů a pochopitelně mám českou IP. Nevím, čím to může být, ale tímto asi ne. Každopádně přímo CoD BO jsem nekzoušel... Citovat
0 Domingster Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2011 Já mám nastavený UK a IP mám českou a u Black Ops jsem neměl žádný problém. Tak zkus US. ;) Citovat
0 Ahi Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2011 Já mám nastavený UK a IP mám českou a u Black Ops jsem neměl žádný problém. Tak zkus US. ;) nejde o to co mas nastaveny v xboxu v locale, jde o to jaky mas ucet :) stejne jako ani s anglickym uctem nerozjedes v cechach last.fm tak tady je to zase naopak kazdopadne rada je jednoducha, zaloz si novy cesky ucet a demo stahni pres nej Citovat
Otázka
vojtci
čáu, mám takovej problém....
když si chci z Marketplace stáhnout demo CoD : Black Ops, tak mi to napíše : this item isnt available from your current location.
nevíte jak to spravit? díky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.