lucanak Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 mám dotaz půjde mi paměťová karta SanDisk micro SDHC s adaptérem do psp? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bumblebee1468626587 Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 proc mi nesla ? pujde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 záleží na tom, do jakého adaptéru chceš tu MicroSDHC kartu dávat. pokud do adaptéru na klasickou velkou SD, tak to nepůjde. pokud je mi známo, tak PSP neumí SD karty, ale Memory Stick Pro Duo. pokud chceš dostat MicroSD kartu do PSP, je k tomu potřeba redukce z MicroSD na MS Pro Duo. Jistě výborná volba je Photofast CR-5400, popřípadě různé alternativy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 voki Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Já byt tebou nic nevymýšlím, koupím klasickou Memory Stick PRO Duo a mám klid. Potom se nemusis nikde dohadovat s prodavačem, že ti to tam nejde a chceš výměnu. Zbytečny je kupovat zase originální od SONY, ale od SanDisku, taky ji mám.. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 To je rada jak **** --- půjde ti , sám sem to takhle měl, jenom si sežen správnej adaptér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bumblebee1468626587 Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Sak moje rada je spravna .... je to v sekci PSP, tak kazdeho napadne ze je to adapter do psp ne ? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 voki Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 To je rada jak **** --- půjde ti , sám sem to takhle měl, jenom si sežen správnej adaptér To chce klid a nohy v teple.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lucanak
mám dotaz půjde mi paměťová karta SanDisk micro SDHC s adaptérem do psp?
Díky za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.