87crosby Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 čau našel jsem na internetu jednu stránku kde prodávaj sportovní oblečení, retro dresy atd.... http://city-life.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 a co jako po nás chceš? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Zdravím. Můžu se zeptat..máte někdo zkušenosti s věcma od rogelli? Chci koupit tomu svému k narozeninám nový dres na kolo a vyhlídla sem si ho na netu od nich, ale nevím jaká je kvalita. Dík za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Ahoj Kájo, no manžel kupuje taky jedině od nich sportovní oblečení. Já jsem na Vánoce od něho dostala věci na kolo, a zatim teda fakt dobrý. Tak myslim, že to bude dobrá značka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Září 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2012 Ahoj, Rogelli je fajn značka, snad cokoli co jsme k nam dom objednavali za oblečení bylo fajn, nikdy s tim nebyly problémy žádné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaj. Odesláno Květen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2017 Ten první eshop citylife znám a moc ho nemusím. Já osobně třeba nakupuji na www.armour-store.cz a to je úplně o něčem jiném.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.