87crosby Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2011 čau našel jsem na internetu jednu stránku kde prodávaj sportovní oblečení, retro dresy atd.... http://city-life.cz/ Citovat
Návštěvník Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2012 Zdravím. Můžu se zeptat..máte někdo zkušenosti s věcma od rogelli? Chci koupit tomu svému k narozeninám nový dres na kolo a vyhlídla sem si ho na netu od nich, ale nevím jaká je kvalita. Dík za rady :) Citovat
Návštěvník Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2012 Ahoj Kájo, no manžel kupuje taky jedině od nich sportovní oblečení. Já jsem na Vánoce od něho dostala věci na kolo, a zatim teda fakt dobrý. Tak myslim, že to bude dobrá značka:) Citovat
Návštěvník Odesláno Září 6, 2012 Nahlásit Odesláno Září 6, 2012 Ahoj, Rogelli je fajn značka, snad cokoli co jsme k nam dom objednavali za oblečení bylo fajn, nikdy s tim nebyly problémy žádné. Citovat
honzaj. Odesláno Květen 17, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2017 Ten první eshop citylife znám a moc ho nemusím. Já osobně třeba nakupuji na www.armour-store.cz a to je úplně o něčem jiném.. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.