Snooppac Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Nechtěl jsem vás otravovat, ale jste moje poslední možnost... nevím co mám dělat xbox na nic nereaguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snooppac Odesláno Srpen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 to fakt nikdo? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Vyzkoušej následující postup. 1. Vyndat DVD disk z konzole. 2. Nechat nosič disku otevřený. 3. S otevřeným nosičem odpojit napájecí konektor zezadu konzole. 4. Zapojit zpět napájecí konektor do konzole a ještě konzolu nezapínat ! 5. Jemně zatlačit nosič disku asi na půli cesty zpět do konzole. 6. Zapnout konzolu tlačítkem na ní. Nepoužívej pro zapnutí konzole tlačítko na ovladači, ani tlačítko na vysunutí nosiče disku. Je to návod od Microsoftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snooppac Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Diky moc funguje!!!!!!!!!!!! Cumim jak prase!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snooppac Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 No je tu ale menší problem... xbox mam flashly a ted kdyz tam dam palenou hru tak nejede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Nemusíš kvůli tomu zakládat nový téma. Máš slimko? Pročetl sis vůbec co ten update dělá, než jsi ho aplikoval? Tady na foru se to hodně řešilo. Pročti si tohle a budeš chytřejší: http://console-forum.net/tema/126414-zpravy-a-fakta-o-mo-nostech-flashnuti-x360s-9504-0225-0401-1071-0500-a-db-2-0-13599-0 Pravděpodobně ti to tam nahrálo stock firmware a uzamklo mechaniku, takže za opětovný flash vyplázneš menší sumu peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snooppac Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 omlouvám se, nevěděl jsem jestli si toho všimnete... ja sito myslel ze budu muset flashovat znovuu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 nikdy neupdatuj dashboard, bez toho, abys zjistil všechny informace, které jen jdou zjistit. Ušetříš si tak spoustu nepříjemností :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.