Wikin Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Dobrý den na fóru Dnes mi dorazila originálka MoH ( limited edition ) ale, mám docela velký problém. Sice jí nainstaluji ale pak nespustím jak SP tak MP. Normálně nainstaluji, ke konci instalace se mi zeptá jestli chci readme, EA manager a punkbuster, vyškrtnu EA manager a potvrdím, punkbuster se mi začne instalovat a najedou napíše že nelze, že je používán ( vůbec nevím v čem )... Dále po instalaci mě to hodí na přihlašení EA Games account, tak nevím jestli ten není nutný... Každopádně po zapnutí SP stáhnu patch a vyletí mi logo Medal of Honor ale hra se nenačte a v Správce úloh píše že neodpovídá.. Když zapnu MP naskočí mi to, ale do černý obrazovky a hra také nejde a také neodpovída v sú. Jinak parametry mého PC jsou : AMD x2 6000+ 3.09Ghz 3GB ram 800Mhz ASUS 560 Ti GTX Overclock Windows XP prof. ( 32 bit ) Předem děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 tak jeste pred instalaci odinstaluj z PC punkbuster a nainstaluj ho az budes instalovat MoH :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 To asi nepomůže, ani SP nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 stahni si proste origin http://www.origin.com/uk/about zaregistruj se a dej tam ten kod pak se ti to stahne a hraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.