marack666 Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Čau lidi,mám problém ve hře dirt 3 s windows live,mám originálku a instalace šla v pohodě.Zapnul jsem hru a na začátku dal ano,vše jsem odlikal a zaregistroval se na Xbox live,ve hře jsem napsal ID a heslo,vyskočilo tam Downloading profile,potom update xBOX live,opět jsem dal Ano a dál nic,napsalo mi to že mám hru hodit dolů na lištu a dál se nic nestalo.Když dám přihlásit se tak mi to napíše anglicky Váš účet není kompletně stáhnutý. Fakt nevím co mám dál dělat,poradtě prosím.DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 musis dostahovat do windows live update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Srpen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 a kde,to si musím najít na netu nebo se mě to má stahovat samo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 me to vzdy odkazalo na stranku kdzy jsem zapnul sam microsoft live tady je ta stranka je to ten hotfix http://www.xbox.com/cs-CZ/Support/PC/games-for-windows-marketplace-client-download-help po stahnuti by to melo fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 a když spustím instalaci tak se mě nainstaluje co ? bylo tam napsaný že si mám Zazálohovat sýstém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Odpoví mi tu někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Mám taky problém s touto hrou... Hru jsem stahl, v pohodě nainstaloval, ZALOŽIL OFFLINE ÚČET NA WINDOWS LIVE ale hra se mi neukládá :(. Nevíte proč ? Vím, že to dělá když nemáte lokální účet, ale když ho mám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.