Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Forza 3

spkkacko

Recommended Posts

aha diky a jeste 1 vec ty auta a trate z toho 2DVD se instaluji kam ? nemma totiz HDD pouze 256mb kartu.

Musíš mít HDD . Hra se dá hrát i jen s DVD 1 ( takže když nemáš HDD , tak DVD 2 nevypaluj ) - jen tam nebudeš mít všechny tratě a auta . Jinak je to hra tak obrovská oproti FORZE 2 , že to nevadí .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak já osobně když už mam nějakou hru tak se jí snažim dohrát dokonce..nevim jak ty...ne že bych to musel dohrát všechno na 100% ale alespon např u stříleček nějakej ten celej příběh nebo u závodních her odjezdit všechny závody

Tak jestli u té FORZY odjezdíš všechny závody , tak máš velkou trpělivost ! Těch závodů je tolik , že to potom začíná být jednotvárné a přestalo mne to bavit . To dvojku jsem odjezdil celou a bavila mne víc .

Odkaz ke komentáři

Tak jestli u té FORZY odjezdíš všechny závody , tak máš velkou trpělivost ! Těch závodů je tolik , že to potom začíná být jednotvárné a přestalo mne to bavit . To dvojku jsem odjezdil celou a bavila mne víc .

No já jsem u forzy odjezdil teprve přes 200 závodů a jsem na 16%, vim že je to strašně dlouhá hra...

Odkaz ke komentáři

jak rikal toro, 3jka zacne byt po case hrozne jednotvarna a jedine co jsem potom hral byl multiplayer (a singl proto abych si mohl tunit auta do mp :P) .. za to dvojka byla znatelne tezsi.. 50 urovne jsi skoro nedosahl (resp. ne v pulce kariery), za kazdy turnaj se vyhravalo k turnajum i autum, a celkove byla ta kariera postavena mnohem zajimaveji :)

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
jak rikal toro, 3jka zacne byt po case hrozne jednotvarna a jedine co jsem potom hral byl multiplayer

souhlasím. jakmile sem dosáhnul ke skupině R3, tak už mě to přestávalo bavit. Nejraději sem jezdil za skupinu A a S...

ale k věci: zdá se to jenom mě nebo mi přibyly nový auta? Mám tam dost ročníků 2011, včetně nových firem... je možný, že sem si toho vůbec nevšimnul? :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu