spkkacko Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Prosim o radu/informaci jak je to s touhle hrou stahl jsem si ji a hra je rozdelena na 2 casi (DVD1,DVD2). Je to spravne a kdyz to vypalim na 2 DVD bude to fungovat ? diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Hra jako taková je jenom na prvním DVD...Na druhém jsou auta a tratě...Je to na tobě jestli si vypálíš obě, ale pokud chceš mít víc aut a tratí tak vypal obě...Samo tě to pak vyzve abys vložil DVD 2 jestli budeš chtít nainstalovat ty auta z něj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spkkacko Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 aha diky a jeste 1 vec ty auta a trate z toho 2DVD se instaluji kam ? nemma totiz HDD pouze 256mb kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 aha diky a jeste 1 vec ty auta a trate z toho 2DVD se instaluji kam ? nemma totiz HDD pouze 256mb kartu. Musíš mít HDD . Hra se dá hrát i jen s DVD 1 ( takže když nemáš HDD , tak DVD 2 nevypaluj ) - jen tam nebudeš mít všechny tratě a auta . Jinak je to hra tak obrovská oproti FORZE 2 , že to nevadí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spkkacko Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Ale zase když tam nebudeš mít všechny auta a tratě, tak nepočítej s tim, že tu hru dohraješ...ale to je ti asi jasné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Tak asi někomu stačí i HRÁT a nemusí DOHRÁT ne...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 no tak já osobně když už mam nějakou hru tak se jí snažim dohrát dokonce..nevim jak ty...ne že bych to musel dohrát všechno na 100% ale alespon např u stříleček nějakej ten celej příběh nebo u závodních her odjezdit všechny závody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 no tak já osobně když už mam nějakou hru tak se jí snažim dohrát dokonce..nevim jak ty...ne že bych to musel dohrát všechno na 100% ale alespon např u stříleček nějakej ten celej příběh nebo u závodních her odjezdit všechny závody Tak jestli u té FORZY odjezdíš všechny závody , tak máš velkou trpělivost ! Těch závodů je tolik , že to potom začíná být jednotvárné a přestalo mne to bavit . To dvojku jsem odjezdil celou a bavila mne víc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Tak jestli u té FORZY odjezdíš všechny závody , tak máš velkou trpělivost ! Těch závodů je tolik , že to potom začíná být jednotvárné a přestalo mne to bavit . To dvojku jsem odjezdil celou a bavila mne víc . No já jsem u forzy odjezdil teprve přes 200 závodů a jsem na 16%, vim že je to strašně dlouhá hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 jak rikal toro, 3jka zacne byt po case hrozne jednotvarna a jedine co jsem potom hral byl multiplayer (a singl proto abych si mohl tunit auta do mp :P) .. za to dvojka byla znatelne tezsi.. 50 urovne jsi skoro nedosahl (resp. ne v pulce kariery), za kazdy turnaj se vyhravalo k turnajum i autum, a celkove byla ta kariera postavena mnohem zajimaveji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 jak rikal toro, 3jka zacne byt po case hrozne jednotvarna a jedine co jsem potom hral byl multiplayer souhlasím. jakmile sem dosáhnul ke skupině R3, tak už mě to přestávalo bavit. Nejraději sem jezdil za skupinu A a S... ale k věci: zdá se to jenom mě nebo mi přibyly nový auta? Mám tam dost ročníků 2011, včetně nových firem... je možný, že sem si toho vůbec nevšimnul? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 me teda bavi stale a to mam 1000G, osobne sem si zadnejch novejch aut nevsimnul ani snad ted nevyslo zadny DLCcko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 tak sem si našel na netu oficiální seznam aut a opravdu tam mám dost aut, které v seznamu nejsou a že jich je dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 hod sem par aut, ktere nejsou v tom seznamu, zkusim porovnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.