Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
no tak já osobně když už mam nějakou hru tak se jí snažim dohrát dokonce..nevim jak ty...ne že bych to musel dohrát všechno na 100% ale alespon např u stříleček nějakej ten celej příběh nebo u závodních her odjezdit všechny závody

Tak jestli u té FORZY odjezdíš všechny závody , tak máš velkou trpělivost ! Těch závodů je tolik , že to potom začíná být jednotvárné a přestalo mne to bavit . To dvojku jsem odjezdil celou a bavila mne víc .

Odesláno

jak rikal toro, 3jka zacne byt po case hrozne jednotvarna a jedine co jsem potom hral byl multiplayer (a singl proto abych si mohl tunit auta do mp :P) .. za to dvojka byla znatelne tezsi.. 50 urovne jsi skoro nedosahl (resp. ne v pulce kariery), za kazdy turnaj se vyhravalo k turnajum i autum, a celkove byla ta kariera postavena mnohem zajimaveji :)

• 1 month later...
Odesláno
jak rikal toro, 3jka zacne byt po case hrozne jednotvarna a jedine co jsem potom hral byl multiplayer

souhlasím. jakmile sem dosáhnul ke skupině R3, tak už mě to přestávalo bavit. Nejraději sem jezdil za skupinu A a S...

ale k věci: zdá se to jenom mě nebo mi přibyly nový auta? Mám tam dost ročníků 2011, včetně nových firem... je možný, že sem si toho vůbec nevšimnul? :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu