justme4t Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Jelikoz jsem to nikde nenasel, chtel bych se zeptat na par veci jako n00b - Wii mam teprve 3 dny :) Koupil jsem si nove Wii v nejmenovanem obchode, nechal udelat Wiikey Fusion, ale vubec nevim co a jak bych mel nastavit (co se updatu tyce atd.) abych v budoucnu nemel problemy s nejakym updatem. Jeste bych se rad zeptal jestli je mozne s Fusion hrat NTSC hry :) Dekuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 o wiikey vim ♥♥♥♥♥, jen se zeptam, proc si neudelas obyc softmod, kde hrajes hry z USB a samozrejme i NTSC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
justme4t Odesláno Srpen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Hry mam na SDHC karte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 no pak uz to vubec nechapu ;) ale podle googlu to vypada, ze by to jit melo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
justme4t Odesláno Srpen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Doma se mi vali patnact 32 GB SDHC karet. A do Softmodu se mi vubec nechce. Podarilo se mi najit prvni vec ohledne NTSC - enable Region Overdrive. Jak budu doma tak to vyzkousim. Akorat bych potreboval poradit ohledne updatovani :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Na co mas tolik SD karet? :) Pokud by ses jich chtel zbavit (aspon nejakych) tak napis... urco neco bych vzal do fotaku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.