martinrehakcz Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Nešli by jste do toho ? Stojí 759,- ,to je na jednoho 152,- ,což je supr cena. Pokud by se našel i někdo,kdo by to koupil,ještě líp :) 1.martinrehakcz 2.mike97 3.Holmmi 4.michalbudha 5.Andre11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 já bych do toho šel! :D ale koupit nemůžu! :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holmmi Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Pripiš mě tam :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 pis me tam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 kurnik ja bych do toho šel ale stoji mě tu dve br :( jedno dokonce ve specialni edici :( mužeš mě rezervovat místo do zítra : )rozmyslím se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 kurnik ja bych do toho šel ale stoji mě tu dve br :( jedno dokonce ve specialni edici :( mužeš mě rezervovat místo do zítra : )rozmyslím se :) no vzhledem k tomu,že je poslední místo,tak kdo dřív přijde ...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 napište mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 tak jsme všichni,může to někdo z Vás koupit? já budu moct až začátkem týdne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 nno ja ale nevim jak to koupit :D kdyby mi napsal nekdo co k tomu potrebuju a co mam delat tak bych to mozna koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holmmi Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 martinrehakcz: jelikoz ja nemuzu tak klidne pockam:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 nno ja ale nevim jak to koupit :D kdyby mi napsal nekdo co k tomu potrebuju a co mam delat tak bych to mozna koupil no potřebuješ jenom kreditku s možností internetových plateb,založit novej účet a koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 tak v tom pripade nemuzu :( nemam internetove bankovnictvi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 ono nejde ani o to internetové bankovnictví,ale jestli si můžeš přez ní na netu něco koupit,rozuměj dáš na PSN Marketu koupit,zadáš číslo kreditky a je to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 takze jen staci zadat cislo a kod me kredit. karty a je to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 jo,nic jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 ja se omlouvam ze jsem pisu hra se da koupit dohromady pres PSN? Pak nekdo dostane nejaky kod a preposleto ostatnim ty jsi to taky stahnou z psn? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 tak to by slo :) ale musite mi nejdriv poslat penize na ucet protoze ja u sebe memam tolik penez :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 ok? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 tak změna,koupím to já,za chvíli všem pošlu v PM pokyny k platbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 ok a kdy to koupis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 dneska,až mi od Vás přijdou peníze na účet,pošlu přihlašovací údaje pro stažení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 ahoj pokud mas jeste volnej slot tak bych mel zajem jako nahradnikk klidne penize poslu do hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 ahoj pokud mas jeste volnej slot tak bych mel zajem jako nahradnikk klidne penize poslu do hodiny no teď je obsazeno,ale kdyby někdo cuknul,tak dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 hele jeste nemam ty pokyny k platbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 teď jsem to poslal všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.