Awesomegod Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Chtel jsem se zeptat na co jsou body za trofeje??? :D zatím jsem to nezjistil a kámoš se mě ptal taky... Dík za odpověd...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 na vytahování ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tohax Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 na vytahování ...... ...doslova. : D Ale třeba v Portalu 2 nebo v různých jiných hrách se při plnění achievementů podíváš i do různých skrýší a pokud splníš nějaký achiev za hodně bodů tak máš dobrý pocit a ták. : ) Oproti PC ti to taky může prodloužit požitek ze hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Vtip je v tom že díky tomu že jsou dneska všechno porty z konzolí, tak i na PC jsou achievmenty, nehledě na to že Steam má skoro pro všechno achievmenty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Awesomegod Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Dík ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 A v xbobxcentru za to davaj slevy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 A v xbobxcentru za to davaj slevy ;) Ale jejich ceny jsou stejně tak vysoké, že se to nevyplatí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Awesomegod Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 taky sem si říkal... :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlanZed8835 Odesláno Prosinec 22, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2021 Ahoj lidi koupil jsem. Si Xbox one S asi před 14 dny a nahrál jsem 1000 g pointu mam aktivním gold game pass ultimate +ea game pass na 15 měsíců. A zajímá mě proč nevyrábí od wargaming world of warplanes a proč. Se nedaji ty g pointy využít. Jako měna pro koupeni měny do her a pokud by to udělali. Tak jen na hromadnou žádost všech věrných členů hráčů Xbox Microsoft podle mě by tohle bylo férové už. Tak je dost lidi co utrácí za hry a příslušenství jako hdd ssd storge do xbox oneX/S. Ps :zkopírujte můj komentář všichni dejte translate for english language an send trade in promo to microsoft a please all in poepl share mic Good you cya latter times Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Awesomegod
Chtel jsem se zeptat na co jsou body za trofeje??? :D zatím jsem to nezjistil a kámoš se mě ptal taky...
Dík za odpověd...:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.