Awesomegod Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2011 Chtel jsem se zeptat na co jsou body za trofeje??? :D zatím jsem to nezjistil a kámoš se mě ptal taky... Dík za odpověd...:) Citovat
0 Tohax Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2011 Domi_CZ napsal: na vytahování ...... ...doslova. : D Ale třeba v Portalu 2 nebo v různých jiných hrách se při plnění achievementů podíváš i do různých skrýší a pokud splníš nějaký achiev za hodně bodů tak máš dobrý pocit a ták. : ) Oproti PC ti to taky může prodloužit požitek ze hry.. Citovat
0 LoCo99 Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2011 Vtip je v tom že díky tomu že jsou dneska všechno porty z konzolí, tak i na PC jsou achievmenty, nehledě na to že Steam má skoro pro všechno achievmenty Citovat
0 DeSmond Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2011 A v xbobxcentru za to davaj slevy ;) Citovat
0 Zoombik Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2011 DeSmond napsal: A v xbobxcentru za to davaj slevy ;) Ale jejich ceny jsou stejně tak vysoké, že se to nevyplatí... Citovat
0 Awesomegod Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 taky sem si říkal... :D :D :D Citovat
0 AlanZed8835 Odesláno Prosinec 22, 2021 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2021 Ahoj lidi koupil jsem. Si Xbox one S asi před 14 dny a nahrál jsem 1000 g pointu mam aktivním gold game pass ultimate +ea game pass na 15 měsíců. A zajímá mě proč nevyrábí od wargaming world of warplanes a proč. Se nedaji ty g pointy využít. Jako měna pro koupeni měny do her a pokud by to udělali. Tak jen na hromadnou žádost všech věrných členů hráčů Xbox Microsoft podle mě by tohle bylo férové už. Tak je dost lidi co utrácí za hry a příslušenství jako hdd ssd storge do xbox oneX/S. Ps :zkopírujte můj komentář všichni dejte translate for english language an send trade in promo to microsoft a please all in poepl share mic Good you cya latter times Citovat
Otázka
Awesomegod
Chtel jsem se zeptat na co jsou body za trofeje??? :D zatím jsem to nezjistil a kámoš se mě ptal taky...
Dík za odpověd...:)
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.