Nexikar Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Je tu někdo kdo by chtěl? já to docela schnánim, tak jestli se složíme, jinak nemam to čim koupit. Cena za obě by měla být 97kč pro jednoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Měl bych zájem, především o Vietnam ale pokud bude k tomu bude i Onslaught nemam s tim problém, i když je to pitomost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Srpen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 tak stojí to jen 27 kč pro jednoho ten mod:) to neni moc a uděláš si dalších x trofejí navíc:) ty by si to dyštak mohl koupit že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Já ty trofeje už mám, koupit bych to bohužel tentokrát nemohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Srpen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 aha...no jsme teda dva, tak ještě 3 včeťně človíčka co by to koupil...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 to o to nemá nikdo zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.