Rooney10 Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Cau, FIFA 12 bude v normální verze a speciální EDICE kde obdržíte 24 tlátých balíčků do Ultimate Team módu, nevíte kde je tato speciální edice nejlevnější? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 mam dojem, ze ty balicky jsou pro vsechny predobjednavky a potom je budes dostavat mesicne ke stazeni tech balicku je 18, ne 24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Aha takze kdyz to vemu tady tak mam ty balicky taky jo? Takže je jedno jestli to objednám tady http://www.megahry.eu/fifa-12-xbox-360/ nebo tady http://www.gameleader.cz/xbox-360-hry/1516/fifa-12.html , balíčky dostanu v obou případech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Já abych se připojil, nevím nevím, ale ve všech balíčkách z FIFA 11 co jsem si koupil, nebyl ani jeden hráč který mi vydělal víc než ten balíček stál, koupil jsem jich za ten rok asi 50 (samozřejmě ty nejdražší a i ty z nových premiových nabídek) takže si jen myslím že ve FIFA 12 tomu zřejmě nebude jinak. Nevím jestli se tato speciální edice vůbec vyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Muzu se zeptat co sou ty balicky? A preodbjednavku dostanu driv nebo s nakym darkem? Aby se to vyplatilo kupovat... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Muzu se zeptat co sou ty balicky? A preodbjednavku dostanu driv nebo s nakym darkem? Aby se to vyplatilo kupovat... :D Jsou to balíčky kartiček hráčů do Ultimate Modu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Já abych se připojil, nevím nevím, ale ve všech balíčkách z FIFA 11 co jsem si koupil, nebyl ani jeden hráč který mi vydělal víc než ten balíček stál, koupil jsem jich za ten rok asi 50 (samozřejmě ty nejdražší a i ty z nových premiových nabídek) takže si jen myslím že ve FIFA 12 tomu zřejmě nebude jinak. Nevím jestli se tato speciální edice vůbec vyplatí. Nevím ja dostal villu,teveze,schweinstaigera,džeka,If wilshera atd... celkem sem koupil tak 200 balíčků a vydělal dvojnásobek...je to o náhodě... BTW ROONEY MÁM GOLD MŮŽEM DÁT FIFU :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Tak to ja jsem z balicku nevytahl snad nikdy nic dobreho. :( Tech 24 balicku ma v Anglii pouze Game.co.uk, zbytek dostane 18 balicku. Znam i frajera, ktery z toho bonusoveho balicku za hrani predchozich UT vytahl Cristiana Ronalda, je to bohuzel pouze o stesti. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Nevím ja dostal villu,teveze,schweinstaigera,džeka,If wilshera atd... celkem sem koupil tak 200 balíčků a vydělal dvojnásobek...je to o náhodě...BTW ROONEY MÁM GOLD MŮŽEM DÁT FIFU :) A přesně o tom mluvím, nebudu platit speciální edici jen kvůli náhodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Nevím ja dostal villu,teveze,schweinstaigera,džeka,If wilshera atd... celkem sem koupil tak 200 balíčků a vydělal dvojnásobek...je to o náhodě...BTW ROONEY MÁM GOLD MŮŽEM DÁT FIFU :) ja mam SLIMa na flashi, potom dáme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.