Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Předobjednávka FIFA 12 - speciální edice

Rooney10

Recommended Posts

Aha takze kdyz to vemu tady tak mam ty balicky taky jo? Takže je jedno jestli to objednám tady http://www.megahry.eu/fifa-12-xbox-360/ nebo tady http://www.gameleader.cz/xbox-360-hry/1516/fifa-12.html , balíčky dostanu v obou případech?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já abych se připojil, nevím nevím, ale ve všech balíčkách z FIFA 11 co jsem si koupil, nebyl ani jeden hráč který mi vydělal víc než ten balíček stál, koupil jsem jich za ten rok asi 50 (samozřejmě ty nejdražší a i ty z nových premiových nabídek) takže si jen myslím že ve FIFA 12 tomu zřejmě nebude jinak. Nevím jestli se tato speciální edice vůbec vyplatí.

Odkaz ke komentáři

Já abych se připojil, nevím nevím, ale ve všech balíčkách z FIFA 11 co jsem si koupil, nebyl ani jeden hráč který mi vydělal víc než ten balíček stál, koupil jsem jich za ten rok asi 50 (samozřejmě ty nejdražší a i ty z nových premiových nabídek) takže si jen myslím že ve FIFA 12 tomu zřejmě nebude jinak. Nevím jestli se tato speciální edice vůbec vyplatí.

Nevím ja dostal villu,teveze,schweinstaigera,džeka,If wilshera atd... celkem sem koupil tak 200 balíčků a vydělal dvojnásobek...je to o náhodě...

BTW

ROONEY MÁM GOLD MŮŽEM DÁT FIFU :)

Odkaz ke komentáři

Nevím ja dostal villu,teveze,schweinstaigera,džeka,If wilshera atd... celkem sem koupil tak 200 balíčků a vydělal dvojnásobek...je to o náhodě...

BTW

ROONEY MÁM GOLD MŮŽEM DÁT FIFU :)

A přesně o tom mluvím, nebudu platit speciální edici jen kvůli náhodě :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu