David50G Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 ola nevim cim to je ale battl mi uz jel dobre nizka latence, nelagovalo to a nahle zas ale tentokrat to neni pc sestavou, nikde me to nechce pripojit zkousel jsem updatovat punkbustera ale porad nic nevite co s tim tady je obrazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 To som aj ja mal jednu chvíľu , normálne sa niekde napoj , ping bude v pohode :) aspoň u mňa to tak bolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 jj mas pravdu napojil jsem se a bylo to v poho dikas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 EA mělo údržbu servrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David50G
ola nevim cim to je ale battl mi uz jel dobre nizka latence, nelagovalo to a nahle zas ale tentokrat to neni pc sestavou, nikde me to nechce pripojit zkousel jsem updatovat punkbustera ale porad nic nevite co s tim tady je obrazek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.