Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Americký Xbox, help !


AlienCz1468625438

Otázka

Zdravím všechny,

Mám takovou speciální prosbičku.. Mám Americký xbox, takže NTSC jednotka ( OMG ) A pár NTSC her, ale taky pár PAL her, které fungují.. Ale bohužel se mi párkrát stalo že si zajdu v klidu do gamu a tam si koupim nějakou tu pěknou hru a pak doma ???? Prostě některý hry nejdou a některý zase jo a tak se chci zeptat jestli s tím má někdo zkušenosti, protože sem unešenej z Dead Space a tak nechci riskovat že si teď koupím 2 za cca 1200 a pak mě to doma vyfákne a oni mi to ani nevrátěj, protože je to vlastně moje chyba.. Děkuju za opoveď :cry:8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Je hloupost říkat, že máš "pár PAL her, které fungují". Nejsou to totiž PAL hry ale tzv. region free (dále RF), takže jdou na každém XBOX 360 bez ohledu na to, zda je to NTSC nebo PAL. Ty zkrátka můžeš hrát NTSC nebo RF, ale skutečnou PAL nespustíš ani jednu.

Pokud tě zajímá, zda si můžeš hru koupenou v českém game zahrát, tedy zda to je RF, vyhledej si ji např. zde: http://abgx360.net/verified.php Pokud je v kolonce "region" uvedeno PAL, máš smůlu. Dead space 2 vyšel koukám RF, PAL i NTSC, takže záleží na release, který budou mít v Game. Ještě bych ti možná doporučil najít si nějaký US eshop (našel jsem například toto http://www.gamestop.com/) a nakupovat tam (já naopak nakupuji v UK - je to levnější a PAL jako ČR)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jen velice těžko, na krabičce bude vždy napsáno "PAL". Snad jen důkladně pročítat fóra. Pokud např. bude na netu hra, která je v němčině, češtině a polštině a bude PAL only a ty uvidíš verzi se stejným i jazyky v obchodě, bude asi také PAL only.

Jinak bych spíš také doporučil kupovat hry v US, taqm by to mělo být bez problémů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Yesss, To je taky jedna možnost.. Ale problém je kdo si ten šmejd koupí, když sou s ním takové problémy.. A flashovat si to radši zatím nebudu.. Prostě zkusím riskovat a brát hry v US při nejlepší příležitosti x) Sakra! Měli by nějak výrazně označovat RF

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nooo to je právě to horší xD A mám takovej problém s netem, protože mám dost pomalej a sem v končinách kam ten rychlej kabel nedošáhne takže flufing awesome.. Já to prostě nějak vošéfim jestě nějakou chvíli a až mě omrzí celkový fungování toho xka tak prostě pude klidně na díly a já si koupim PAL a ještě k tomu tu nejnovější verzi a určitě do tý doby něco vznikne xD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

OMG ! Co bych dal za 400kb/s !!!!!! Já se klaním, když tam občas skočí 300 a potom se hned nezhroutí ! xD No paráda x) To asi taky nějak tak ošéfuju, protože na liveko to nevidim a originály mě už teďka hodně rozsekali díky překrásným NTSC, PAL a RF technologiim x)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No ale když to vezmeš, myslím že je lepší tohle xko prodat a koupil PAL konzoli. Je fakt že na tom proděláš ale zase si ušetříš to sraní se sháněním NTSC her takže si myslím že cena je to celkem přijatelná. Když na tom třeba necháš udělat flash pak cena určitě o něco stoupne a s flashem nebude zase takovej problém to střelit. Jak sem říkal, když je na tom flash tak je v podstatě jedno jakej je to region protože vždycky můžeš bez problému stáhnout požadovanej region hry, což se o kupování NTSC her v evropě říct nedá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu