BionicD Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Mám PSP 3004 4g 6.20 Pro-b 9 beta, permanent a Gameboot se mi zasekne asi po 2,5 sek. tak jako je ofiko dlouhý. Jel jsem podle návodu na Gameboot Flasher v2.00, taky jsem zkoušel předělat v RCO editoru a PSPset mi nejde spustit. Nevíte jak to mám prodloužit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 omg,rychle smaz pro b9 nightly build,je jen pro unbricknutelne psp,a gameboot prodlouzit myslim nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BionicD Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 A proč mi teda funguje? A proč jsou ty gamebooty 6ti sekundový? Prostě potřebuju aby se mi ten můj nahranej nesekal po cca 2 vteřinách ale aby dojel do konce... Vůbec si mi nepomohl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Jenže pak můžeš mít brick,prodloužit nejdou,jedině myslím že u FATka šel nahrát do Flash0 a byla jedno délka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.