Wii-man Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Zdravím, nechal jsem si od Hexera nainstalovat Homebrew Channel atd. a ted mi nefunguje originalka Wii Sports Resort a chce to ode mě upgrade. Jenze ja kvuli tomu Homebrew nemuzu asi zadny aktualizace instalovat. Co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Tady je chybka na me strane :) delal jsem vice wiicek najednou a mel jsem dojem ze jsem u jednoho opomenul zapnout ochranu proti updatum... takze se mi to nezdalo a je to fakt :) napis mi prosim te do mejliku (hexer@seznam.cz) a doresime to na dalku :) Jeste jednou omluva za komplikace :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wii-man Odesláno Září 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Vyreseno LOCK prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 orinox Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Tak ja musim moc pochvalit HEXERa za jeho snahu mi pomoci, take problem se Sport Resorts (HBC jsem si delal sam). Diky moc za pomoc !!! Orinox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wii-man
Zdravím,
nechal jsem si od Hexera nainstalovat Homebrew Channel atd. a ted mi nefunguje originalka Wii Sports Resort a chce to ode mě upgrade. Jenze ja kvuli tomu Homebrew nemuzu asi zadny aktualizace instalovat. Co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts