Jirka Wróbel Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Zdravím.Potřeboval bych se zeptat,který soubor je lepší ? - Je tím myšleno podle komprese.Který soubor umí lépe zkompresovat hru na nejmenší velikost (o rychlost načítání mi nejde) . Díky za vaše odpovědi :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Takže vyskoušel jsem toto sám a takhle to dopadlo : Hra Thrillville Off The Rails - ISO : 742 mb , CSO : 511 mb , DAX : 493 mb . (Testováno na 4 jádru - 4.0 Ghz/jádro - kompresní poměr 9 - maximum) ... Jdu vyskoušet zkompresovat další a dám vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Takže další hra : Football Manager 2010 - ISO cca 250 mb , CSO : 64,2 mb , DAX : 60,4 mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Dax je ale velmi zastaralý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Jo,a jde poznat,o moc totiž nezmenšuje,takže to CSO je nejlepší volba...Navíc se dá klasicky zapnout v CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 To je věc názoru, já jsem zase pro ISO. Ten kdo chce bezproblémovou hru bez ohledu na velikosti, volí ISO. Ten co chce zmenšenou hru s případným delším načítáním nebo sekáním... volí CSO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 A ten co má pamětovku 16 Gb a je velký gameblar volí CSO :) ... To jsem boužjel já :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Mám 16 GB a volím ISO,a stejně pařim jen půlku ISO/CSO her co tam mám,hlavně zálohy méch UMD,kvůli hluku,spotřebě a výdrži,ale hlavně teď ujíždím na PSX - Crash,Spyro apod. To mě připomíná že mě nejde Rayman 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Přesně tak. Iso je nejlepší volba pro plynulost hry. Ten Rayman 2 co i nejde je PSN rip nebo konverze s PS1 isa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Custom PS1,na Default CPU-Clock se sekal,na 333 se nesekal ale po tom uvodním video,po tom lloadingu jak tam proběhl ten malej hajzl se mi to seklo To stejný i u Tekken 3,u Namco Bandai nápisu se mi to sekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 http://console-forum.net/tema/120951-psx-hry/page2?highlight=rayman+great+escape epilepticfishCZ tam dal odkaz na raymana 2. Mě jede naprosto v pořádku jsem v polovině a zatím žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Tak jest,u T3 bude problém který si vyžádá popsloader:angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Na Pro-B8 u žje Pops Loader kompatibilní,bohužel jsem líní nainstalovat ty "dumpy" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Na pm máš link na vše potřebné,včetně potřebných souboru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Asi budu k Raymanovy muset rozchodit ten tvůj Pops,protože se mi stejně na Default seká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Hmm, tak to je zajímavé :wohow:, protože já hrál zatím všechny ps1 hry na Default a plynulé byly všechny. Rozumím tomu dobře že ti ta PSN verze nejede plynule ? Nezasekne se na jednom místě jako ta konvertovaná ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 nezasekne,vis jak na zacatku jedes tunelem? tak to je nehorazne spomaleny,zkusim reinstall cfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Hodím si to do psp a mrknu na to... ... něco prohnilého je v The Great Escape , taky mi tam děla tu samou paseku. To je poprvé co vidím takové problémy u PSN ripu:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.