Dupenka Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Známý chce koupit nové psp, měl jsem 3 roky psp a teďkom se v nových ofw už nevyznám, nebo spíše nevím jaké další ofw vyšla a já se ptám jaké to psp musí a nebo nesmí mít ofw aby se dalo flashnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Je to jedno jaký má FW, CFW jdou už na všechny. Konkrétně v tomhle případě jde o úplné nové a tudíž bude mít základku 9g což znamená jen dočasný CFW, nejde Pernament. Tak se tam hodí třeba 6.39 PRO, viz: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dupenka
Známý chce koupit nové psp, měl jsem 3 roky psp a teďkom se v nových ofw už nevyznám, nebo spíše nevím jaké další ofw vyšla a já se ptám jaké to psp musí a nebo nesmí mít ofw aby se dalo flashnout.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.