Cofik Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Ahoj, rád bych se s vámi poradil.. Jelikož mám za 4 dny narozeniny, tak bych chtěl nějakou novou konzoli :roll:. PS3 už jsem měl, ale jelikož jsem neměl peníze na hry, tak jsem ho prodal.. Ale dnes už mám dost peněz a i kámoše s touto konzolí :). Ale bude PSP Vita, moc o tom nevím, tak bych zaprvé poprosil o nějakou českou stránku co popisuje tuto konzoli.. Ikdyž zatím nevyšla.. :bash: Co by jste z těcho dvou více doporučovali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Jsi zalezlý doma? -> PS3 Lítáš někde venku a nebo pořád někde trajdáš/cestuješ? -> PSP Vita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cofik Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 A co po stránce grafiky, nebudu litovat Vity ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlovkvetinaci Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Vita prý nabídne podobnou grafiku jako PS3. Nejspíš ne tak detailní, ale to není nic co by ti na "malém" displayi vadilo. Ale dost to záleží na tom, jak se ti líbí startovní nabídka her na Vita. Pak můžeš čekat třeba i rok než vyjde něco, co by tě zaujalo. (mě teda zaujalo všechno :D) Já bych spíš šel do PS3, právě kvůli velkému výběru her a na příští narozeniny, bych si pořídil Vita. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trtsoft Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 a kdyz rikas ze mas hodne penez tak neni nad cim badat domu si kup XBOX360+Kinect a pro jistotu i PS3+Move at si muzes vybirat a na cesty si nyni porid PSP a az vyjde tak PSVita :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 voki Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Myslím, že až tolik peněs nemyslel... :cheesygrin: Asi tak co rikal Kr3K, doma ps3, venku Vita. Ale asi taky záleží na tom, co máš za TV, ptze hrat to na displeji od kalkulačky se asi nedá. :cheesygrin: A Vita taky může být propadák, což ale asi nebude. :) Já bych asi bral PS3, ale je to jenom můj názor.:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 na vitu si hlavne jeste tak pul roku - rok pockas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cofik
Ahoj, rád bych se s vámi poradil..
Jelikož mám za 4 dny narozeniny, tak bych chtěl nějakou novou konzoli :roll:.
PS3 už jsem měl, ale jelikož jsem neměl peníze na hry, tak jsem ho prodal.. Ale dnes už mám dost peněz a i kámoše s touto konzolí :).
Ale bude PSP Vita, moc o tom nevím, tak bych zaprvé poprosil o nějakou českou stránku co popisuje tuto konzoli.. Ikdyž zatím nevyšla.. :bash:
Co by jste z těcho dvou více doporučovali ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.