Blooman Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Před pár lety jsem hrál hru .. podobnou jako worms .. ale s více zbraněmi a možnostmi uprávy vlastni postavy.. Mám pocit že to bylo na ,X, nebo na ,L, ale nevím .. Bylo tam mnohem více zbraní jak ve worms .. bylo to 2D... Dali se tam vytvářet mapy .. atd.. atd.. Díky všem co pomůžou :) Edit .. Fail už sem to našel.. je to Liero Xtreme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 to seš šikovnej že si umíš odpovědět sám :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Spíš mě zaráží to, že nejdřív založí tenhle topic a následně si výsledek během pár vteřin vygoogluje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 OT: Tohle jsme pařili v 6. třídě na základce :D Pecka je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Blooman
Před pár lety jsem hrál hru .. podobnou jako worms .. ale s více zbraněmi a možnostmi uprávy vlastni postavy..
Mám pocit že to bylo na ,X, nebo na ,L, ale nevím ..
Bylo tam mnohem více zbraní jak ve worms .. bylo to 2D...
Dali se tam vytvářet mapy .. atd.. atd..
Díky všem co pomůžou :)
Edit .. Fail už sem to našel.. je to Liero Xtreme
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.