David50G Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 chtel jsem se zeptat kde sehnat ZADARA key na Battlefield 3 alpha chtel bych si to predobjednat ale nevim jestli mi to zvladne grafika podle pozadavkuasi ano ale radeji to zkusit bude kdyz tak nejaka open beta dikas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Alpha už neni :D musíš si počkat na betu... Možná se mi dostane v době spuštění bety nějakej ten key navíc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Tak Battlefield budu mít taky, obědnal jsem si Medal of Honor a tam je k tomu Battl 3 beta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Ale to si musíš obědnat limited edition. Ale kdyby ste uměly číst tak víte že se do bety dostyne každej. Akorát ti co budou mít MoH LE a ještě jednu hru (tušim orings), tak budou v betě dříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Tak pozor :D na battlefield3beta.com si můžeš vygenerovat key ale má to háček :D EA podpora tvrdí že jde o ofiko stránky a zh1nt0 zase tvrdí že jde o fake :D nicméně closed beta je jen 2 dny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 esmo Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 closed je jen 2 dny? tak to sem v klidu :D sem myslel ze to budou mit nejakej tejden navic a oni jen 2 dny :) no a open bude dostupna jak dlho? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Podle mě tak měsíc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 a k čemu je ten vygenerovanej key?. to až výjde close beta tak to je do ní a nebo na co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 jo měl by to bejt key do closed bety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 aha tak dík ;) a doufam že to bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pyxi007 Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Na 100% je "battlefield3beta.com" FAKE stranka, uz z toho duvodu, kdyz zadavate sve datum narozeni, pote se vam objevi dalsi cast stranky, kde vam pisou ze je to tento KEY chraneni a pripada pouze pod vasi IP adresu :D ale kdyz date aktualizovat stranku tak se vam tam vygeneruje dalsi a porad dokola, coz je totalni hloupost jestlize je vas KEY pro konkretni IP adresu jedinecny, pote by se nemel vygenerovat dalsi ;) Proste jen FAKE... ale stranky maji udelany presvedcive :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lacodekany Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Muze mi prosim nekdy vysvetlit tu betu? kdo ji dostane nebo jak ji ziskam ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 ted nijak až bude beta tak budou rozesílat cd-key. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David50G
chtel jsem se zeptat kde sehnat ZADARA key na Battlefield 3 alpha chtel bych si to predobjednat ale nevim jestli mi to zvladne grafika podle pozadavkuasi ano ale radeji to zkusit bude kdyz tak nejaka open beta dikas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.