Festr Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Zdravím všechny, chtěl bych nataktovat tuto grafickou kartu, ale jelikož jsem v taktování úplnej "panic" :D prosím o radu, co všechno k tomu budu potřebovat za programy a taky něco čím změřím teploty.. Nejlepší by byl nějaký návod krok za krokem..jenom dodám, že mám W7, 4 giga RAMky a zdroják tuším 255W.. Budu vděčný za každou radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 hlavně budeš potřebovat chlazení, a možná lepší zdroj, ale at ti poradí někdo jinej, já nejsem odborník :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 miluju ♥♥♥♥♥♥íky co maj karty ATI a nevěděj jak si je nataktovat, máš to v catalystech, který sou dostupný uplně pro všechny řady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 v catylstech to jde málo :D ale jako jestli si budeš kupovat lepší zdroj tak jde prachy spíš do nový grafiky teda btw : amd gpu clock tool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 jenže člověku kterej ani neví jak se taktuje nebo co to je fakt nebudu doporučovat at to dělá přes cokoliv jinýho, protože mu bude muset máma jinak koupit novej počítač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 je to v catalystech a nebo si ztáhni riva tuner. u obou jen poposunuješ ukazatelem a měníš hodnoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.