Negto Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Ahoj, chtěl bych pomoc. Koupil jsem iphone a jel v pohodě. Následně se ale zasekl při restore. Dělal jsem vše podle návodů, ale nic nefunguje. Zkouším restore přes počítač a píše mi to chybu 1015 ... Žádný ten fixer nefunguje.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 A do DFU ho dostaneš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Jo ... Dostanu :) Ale pak jak chci udělat restore přes Itunes, tak mi to hodí tu chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 jakou chybu přesně ? jestli nějakou 3194 tak jdi do složky system32/drivers/etc a z souboru hosts smaž všechny linky s apple.... a když je to už po restoru a pak ti to napíše 1013 nebo nějak tak, tak se podívej sem, funguje to na 100% http://console-forum.net/tema/126285-pro-ty-co-potrebuji-downgradnout-ios-4-3-4-na-4-3-3-nebo-jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Zkouším restore přes počítač a píše mi to chybu 1015 ... Oukej... zkusím to a dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Už jsem to rozjel :) Nahrál jsem podle návodu 4.1/8B117 ... A teď mi najede vše ok, ale nemůžu se dostat do menu, protože nemám originální kartu. Co teď? děkuju za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 ty ho máš blokovanej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Očividně jo :) Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Docela to spěchá... Nevítě někdo jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 a teda tam máš firmware 4.1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 jestli máš teda jailbreak tak si v cydii najdi "ultrasnow" a nainstaluj to a měl bys ho mít unlocklej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Dobrý díky :) Až budu mít čas, tak udělám český tutoriál :D Dálo mi to docela zabrat xDD A vyzkoušel jsem několik způsobů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 ok good luck :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Negto
Ahoj, chtěl bych pomoc.
Koupil jsem iphone a jel v pohodě. Následně se ale zasekl při restore.
Dělal jsem vše podle návodů, ale nic nefunguje.
Zkouším restore přes počítač a píše mi to chybu 1015 ...
Žádný ten fixer nefunguje.. :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.