Tomas007 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Dobrý den, v současné době mám v xboxu 360 dashboard 2.0.12625.0 a potřeboval bych ho aktualizovat, abych mohl stahovat DLC balíčky. V minulosti to šlo bez problému, ale nyní asi ztratím flash (mám LT+). Ale napadlo mě co kdybych rozebral konzoli a vyndal mechaniku a updatoval xbox a poté bych jí tam dal zpět. Já myslím že by to mohlo fungovat. Na internetu jsem nenašel žádné informace že by někdo zkusil tuto metodu. Myslíte že by to mohlo fungovat ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Bez mechaniky se aktualizace myslím vůbec neprovede a skončí chybovou hláškou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Dobře tak já to zkusím. Každopádně o flash nepřijdu. Potom sem napíšu jak to dopadlo. Jinak díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Být tebou raději bych to vůbec nezkoušel, aby ti to xbox neumrtvilo, nebo neoznačilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Mě to za to riziko asi stojí, protože si chci stáhnout ty DLC do DiRT 3 za každou cenu. V pondělí to provedu, jen co si koupim šroubovák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Za riziko, že ti to pak bude psát chybu při každém spuštění a ani tě to nepustí do DashBoardu ti to stojí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 lidi to zkouseli, nejde.. update se neprovede a skonci chybou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Ještě bych měl 1 otázku. Nešly by ty DLC balíčky stahovat přes počítač do konzole zde http://marketplace.xbox.com/cs-CZ/Product/Monte-Carlo-Track-Pack/6210855c-263f-4d4a-8273-71cd0400fdbd Třeba by se to tam jenom stáhlo a dashboard by zůstal stejný, nevim jak tahle varianta funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 ještě bych měl 1 otázku. Nešly by ty dlc balíčky stahovat přes počítač do konzole zde http://marketplace.xbox.com/cs-cz/product/monte-carlo-track-pack/6210855c-263f-4d4a-8273-71cd0400fdbdtřeba by se to tam jenom stáhlo a dashboard by zůstal stejný, nevim jak tahle varianta funguje. Nefunguje - musíš jedině z live xboxem , protože se to ukládá na HDD xboxu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 A nešla by k xboxu připojit mechanika od pc (stará vypalovačka Lite-on). Že bych před aktualizací dashboardu prohodil mechaniky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 No můžeš to zkusit z disketovkou. :) Ne blbost, Microsoft není tak blbej, nemysli si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.