f-007 Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Ahoj vsici zajimalo by me kdo vlastni nejaky ten model a jestli by neporidil neajaka ta vydejka ja osobne miluju tyhle auticka ale nebyli kese a ted uz asi brzo jo takze budu porizovat no tak se netajte a pochlubte se se svymi hračkami. :D Tuhle mate nadhernou ukazku driftu. neverili byste co to dokaze.... a toto je lahuuuuudkohustooota.....http://www.youtube.com/watch?v=QADldgFHvD4&mode=related&search=a nakonec DRAQ v mensim meritku :D sem se zamiloval :D http://www.youtube.com/watch?v=fAiLMBb5YT4&mode=related&search= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 3. video : kdyby to bylo normání auto a někdo v něm seděl pak by to bylo hustý ale tohle je jenom hračka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 3. video : kdyby to bylo normání auto a někdo v něm seděl pak by to bylo hustý ale tohle je jenom hračka :Dnene s timhle se delaj zavody chlapce to jezdi 120km/h i vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 vzdycky sem neco takovyho chtel, ale pokazdy me odradila cena.... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 rc modely miluju, sám jsem jich několik vlastnil, bohužel neni čas ani peníze:( ale je to úžasný, skvělej koníček :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 nene s timhle se delaj zavody chlapce to jezdi 120km/h i vic. vím že se s tím jezdí závody i vím jak to jezdí rychle jen mi to nepříjde nějak zajimavý za to mám uplně opačný názor o modelech letadel a helikoptér to už jsou aspoň mašinky :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 vím že se s tím jezdí závody i vím jak to jezdí rychle jen mi to nepříjde nějak zajimavýza to mám uplně opačný názor o modelech letadel a helikoptér to už jsou aspoň mašinky :thumbup: to je fajn ja mel helikopteru jen jednou ale kdyz sem sni po sty naboural do zdi a vrtule se uz ani nepohla tak sem si rek ze zustanu radsi prizemi :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Vlastním jednu takovou formuli ta co skákala přes ten barák stála skoro 30 000Kč a i tka sme jí už dvakrát rozlomil podvozek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Vlastním jednu takovou formuli ta co skákala přes ten barák stála skoro 30 000Kč a i tka sme jí už dvakrát rozlomil podvozek :)ty brdo to uz sou fakt vlozeny penize do poradnehostroje :D ja se tesim na mini. monstrtrack.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 ty brdo to uz sou fakt vlozeny penize do poradnehostroje :D ja se tesim na mini. monstrtrack.8) No tak v Německu jsme byl na výstavě minulí rok a tam měli model i za 150 000Kč :)Nejrychlejší co tam naměřili byl model 1:12 a jel jenom 142Km/h (Ironie :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 No tak v Německu jsme byl na výstavě minulí rok a tam měli model i za 150 000Kč :)Nejrychlejší co tam naměřili byl model 1:12 a jel jenom 142Km/h (Ironie :)):shock: ty vole cumim jako pytel brambor :shock: supr desne skveli :shock:to uz e jinej kalibr nez psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 :shock: ty vole cumim jako pytel brambor :shock: supr desne skveli :shock:to uz e jinej kalibr nez psp :D A to tá výstava byla minulí rok třeba te´dka už je i něco víc heh,ale nechápu to první video má to zvuk jako elektrický motor a kouří se mu od toho auta asi to jsou gumy,ale divím se že si je nesedřel až na kastlu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 A to tá výstava byla minulí rok třeba te´dka už je i něco víc heh,ale nechápu to první video má to zvuk jako elektrický motor a kouří se mu od toho auta asi to jsou gumy,ale divím se že si je nesedřel až na kastlu :-D:lol: to proto ze to prvni je na benzin :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 :lol: to proto ze to prvni je na benzin :lol: Ale ten zvuk je hodně divnej já mám na elektriku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Ale ten zvuk je hodně divnej já mám na elektriku :) tjn to je fakt. ale je to krasne. pockej ty mas na elektriku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 tjn to je fakt. ale je to krasne. pockej ty mas na elektriku? Jo jo mám na benzín je to strašně velký to auto :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Radši vemu do ruk PSP :D zapnu tam NFS :D a jsem happy :D todle není nic pro mě...Spíš Airsoft... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Radši vemu do ruk PSP :D zapnu tam NFS :D a jsem happy :D todle není nic pro mě...Spíš Airsoft... Jo Airsoft to je ještě dražší záležitost kámoš si koupil GPS na PSP kvuli Airsoftu prý když je vlese aby se nestratil :-D,ale podle mě to musí rozbit v lese když valí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Radši vemu do ruk PSP :D zapnu tam NFS :D a jsem happy :D todle není nic pro mě...Spíš Airsoft...airsoft je tay zabava ale drzme se tematu.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Neříkám že je tohle špatné,ale podle mě to leze moc do času a peněz...Jinak,vypadá to moc pěkně...A respekt těm,co se tohodle drží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Jo jo mám na benzín je to strašně velký to auto :) tjn mas 1:10 ne? ty benzinovy sou prej opravdu skvely ale slysel sem ze to pry musi casto stelovat.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Jo, tak kdyby byli peníze tak určitě tomuhle neodolám ... zajímám se o to už několik let .. RC helikoptérky a tak mě moc nebere ale auta to je paráááda :) EDIT: po tomhle toužím http://www.rc-modely.cz/product_info.php/cPath/38_31/products_id/96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 tjn mas 1:10 ne? ty benzinovy sou prej opravdu skvely ale slysel sem ze to pry musi casto stelovat.:ziped: Mám 1:12 na modelu 1:10 se mi moc nelíbyly ty kola bylo to stejně silný a kola to má skoro jednou tak vetší takže se mi to nezdálo že by to vůbec mohlo jet tak sem bral 1:12,ale když tam dám citlivost a rychlsot na maximum tak se to nedá uřídit už vůbec né na skále :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Jo, tak kdyby byli peníze tak určitě tomuhle neodolám ... zajímám se o to už několik let .. RC helikoptérky a tak mě moc nebere ale auta to je paráááda :)EDIT: po tomhle toužím http://www.rc-modely.cz/product_info.php/cPath/38_31/products_id/96 Tý jo nejvíc se divým ty ceně a váze toho modelu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Jo co se týče benzínu nelíbý se mi to skrz to že se to furt dusí a jedeto až moc rychle když jde o něco vetšího tak to na povel zatočení ani nereaguje :)Ale zase to více vydrží :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.