Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

R/C modely a vse kolem nich

f-007

Recommended Posts

Ahoj vsici zajimalo by me kdo vlastni nejaky ten model a jestli by neporidil neajaka ta vydejka ja osobne miluju tyhle auticka ale nebyli kese a ted uz asi brzo jo takze budu porizovat no tak se netajte a pochlubte se se svymi hračkami. :D Tuhle mate nadhernou ukazku driftu.

neverili byste co to dokaze....

a toto je lahuuuuudkohustooota.....

http://www.youtube.com/watch?v=QADldgFHvD4&mode=related&search=

a nakonec DRAQ v mensim meritku :D sem se zamiloval :D

http://www.youtube.com/watch?v=fAiLMBb5YT4&mode=related&search=

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 120
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

vím že se s tím jezdí závody i vím jak to jezdí rychle jen mi to nepříjde nějak zajimavý

za to mám uplně opačný názor o modelech letadel a helikoptér to už jsou aspoň mašinky :thumbup:

to je fajn ja mel helikopteru jen jednou ale kdyz sem sni po sty naboural do zdi a vrtule se uz ani nepohla tak sem si rek ze zustanu radsi prizemi :lol:

Odkaz ke komentáři

ty brdo to uz sou fakt vlozeny penize do poradnehostroje :D ja se tesim na mini. monstrtrack.8)

No tak v Německu jsme byl na výstavě minulí rok a tam měli model i za 150 000Kč :)Nejrychlejší co tam naměřili byl model 1:12 a jel jenom 142Km/h (Ironie :))

Odkaz ke komentáři

No tak v Německu jsme byl na výstavě minulí rok a tam měli model i za 150 000Kč :)Nejrychlejší co tam naměřili byl model 1:12 a jel jenom 142Km/h (Ironie :))
:shock: ty vole cumim jako pytel brambor :shock: supr desne skveli :shock:to uz e jinej kalibr nez psp :D
Odkaz ke komentáři

:shock: ty vole cumim jako pytel brambor :shock: supr desne skveli :shock:to uz e jinej kalibr nez psp :D

A to tá výstava byla minulí rok třeba te´dka už je i něco víc heh,ale nechápu to první video má to zvuk jako elektrický motor a kouří se mu od toho auta asi to jsou gumy,ale divím se že si je nesedřel až na kastlu :-D

Odkaz ke komentáři

A to tá výstava byla minulí rok třeba te´dka už je i něco víc heh,ale nechápu to první video má to zvuk jako elektrický motor a kouří se mu od toho auta asi to jsou gumy,ale divím se že si je nesedřel až na kastlu :-D
:lol: to proto ze to prvni je na benzin :lol:
Odkaz ke komentáři

Radši vemu do ruk PSP :D zapnu tam NFS :D a jsem happy :D todle není nic pro mě...Spíš Airsoft...

Jo Airsoft to je ještě dražší záležitost kámoš si koupil GPS na PSP kvuli Airsoftu prý když je vlese aby se nestratil :-D,ale podle mě to musí rozbit v lese když valí :)

Odkaz ke komentáři

Jo, tak kdyby byli peníze tak určitě tomuhle neodolám ... zajímám se o to už několik let .. RC helikoptérky a tak mě moc nebere ale auta to je paráááda :)

EDIT: po tomhle toužím http://www.rc-modely.cz/product_info.php/cPath/38_31/products_id/96

Odkaz ke komentáři

tjn mas 1:10 ne? ty benzinovy sou prej opravdu skvely ale slysel sem ze to pry musi casto stelovat.:ziped:

Mám 1:12 na modelu 1:10 se mi moc nelíbyly ty kola bylo to stejně silný a kola to má skoro jednou tak vetší takže se mi to nezdálo že by to vůbec mohlo jet tak sem bral 1:12,ale když tam dám citlivost a rychlsot na maximum tak se to nedá uřídit už vůbec né na skále :)

Odkaz ke komentáři

Jo, tak kdyby byli peníze tak určitě tomuhle neodolám ... zajímám se o to už několik let .. RC helikoptérky a tak mě moc nebere ale auta to je paráááda :)

EDIT: po tomhle toužím http://www.rc-modely.cz/product_info.php/cPath/38_31/products_id/96

Tý jo nejvíc se divým ty ceně a váze toho modelu :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu