mike75 Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2011 Cau děcka,mam dotaz. Dohral jsem hru na nejlehčí, ted jsem si to dal znovu ale na nejtěžší a nezustalo mi žadný vybavení z te předešle hry? Myslel jsem že budu pokračovat se vším co jsem nakoupil nebo sebral? Dik Citovat
0 Lovefist_88 Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2011 Cau děcka,mam dotaz. Dohral jsem hru na nejlehčí, ted jsem si to dal znovu ale na nejtěžší a nezustalo mi žadný vybavení z te předešle hry? Myslel jsem že budu pokračovat se vším co jsem nakoupil nebo sebral? Dik omyl, pokud dáš hru na tu úplně hardcore obtížnost, tak žádné vybavení mít nebudeš. a ještě něco, musíš pokračovat ve stejném savu. Citovat
0 mike75 Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2011 Tak to nevim jak to dám,dík. Citovat
0 Nanaki Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2011 Na PSN store si můžeš koupit Tank set, který ti dá to nejlepší brnění ve hře (60%) a nějaké silnější zbraně. Pokud nechceš investovat peníze, tak zkus používat Stasis cheat, zmrzlý nepřítel je prakticky neškodný nepřítel. Jinak hold systém pokus-omyl, nepřátelé jsou na stejných místech, kde byly i nižších obtížnostech, jen jsou silnější a nakládají víc. Citovat
Otázka
mike75
Cau děcka,mam dotaz. Dohral jsem hru na nejlehčí, ted jsem si to dal znovu ale na nejtěžší a nezustalo mi
žadný vybavení z te předešle hry? Myslel jsem že budu pokračovat se vším co jsem nakoupil nebo sebral? Dik
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.