mike75 Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Cau děcka,mam dotaz. Dohral jsem hru na nejlehčí, ted jsem si to dal znovu ale na nejtěžší a nezustalo mi žadný vybavení z te předešle hry? Myslel jsem že budu pokračovat se vším co jsem nakoupil nebo sebral? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Cau děcka,mam dotaz. Dohral jsem hru na nejlehčí, ted jsem si to dal znovu ale na nejtěžší a nezustalo mi žadný vybavení z te předešle hry? Myslel jsem že budu pokračovat se vším co jsem nakoupil nebo sebral? Dik omyl, pokud dáš hru na tu úplně hardcore obtížnost, tak žádné vybavení mít nebudeš. a ještě něco, musíš pokračovat ve stejném savu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Tak to nevim jak to dám,dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Na PSN store si můžeš koupit Tank set, který ti dá to nejlepší brnění ve hře (60%) a nějaké silnější zbraně. Pokud nechceš investovat peníze, tak zkus používat Stasis cheat, zmrzlý nepřítel je prakticky neškodný nepřítel. Jinak hold systém pokus-omyl, nepřátelé jsou na stejných místech, kde byly i nižších obtížnostech, jen jsou silnější a nakládají víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mike75
Cau děcka,mam dotaz. Dohral jsem hru na nejlehčí, ted jsem si to dal znovu ale na nejtěžší a nezustalo mi
žadný vybavení z te předešle hry? Myslel jsem že budu pokračovat se vším co jsem nakoupil nebo sebral? Dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.