WoodySalamadr Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Zdravím rád bych se zeptal jestli a jak nahrávate videa z her přes ps3. Máte na to nějáký program ??? nebo je něco přímo v ps3 ??? hlavně uroven kvality a podobně ptám se na všechno ohledně těchle věcí děkuji :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marklar1468623706 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 nazdááro zapojit ps3ku :D no já mel samej problem ale musis budt hdmi kablem do zakladni desky v kompu nebo to zredukovat...... nakonec to u mě dopadlo stejnak tak, že sem fláknul kameru před televizi a natacel tak. Vetšina lidí si řekne že to musi bejt hnusný jak prase ale když si to správně nastavíš na stativu tak ani ne :D (v mým případě jsem poskládal na sebe několik krabic :DD) tady je video na ukázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Pokud chceš kvalitu kup si Rekordér s HDMI vstupem. http://www.alza.cz/samsung-dvd-sh893-160gb-hdd-dvb-t-d122640.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoodySalamadr Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 aha takže stačí HDMI kabel dát do dvd pokud má rekorder aha tak to je v klidu to mě nenapadlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
WoodySalamadr
Zdravím rád bych se zeptal jestli a jak nahrávate videa z her přes ps3. Máte na to nějáký program ??? nebo je něco přímo v ps3 ??? hlavně uroven kvality a podobně ptám se na všechno ohledně těchle věcí děkuji :)))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.