Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

neustaly PC freeze :-(

Reiden

Otázka

zdravim,posledni dobou mam problem jak fik.....v jednom kuse se mi freezuje PC,pred tim to bylo nahodne ale ted prevazne kdyz hraju CoD MW2 nebo Heroes 5.....pri techhle hrach se mi to zakonite freezne a musim restart....je vyloucene ze by mi ty hry PC nezvladal....zacalo to z niceho nic,jedina zmena v PC byla ze jsem stahnul nejnovejsi ovladace na grafiku...muze mi nekdo prosim poradit co s tim? (nechce se mi reinstalovavat winy...PC je asi 100x zkontrolovane ESETem,ktery nic nenasel) dekuju moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

25 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

zkus memtest (spousti se z bootovaciho media), nech ho nekolik hodin - pokud bude vysledek ok, pak reinstal Windowsu - pokud to bude delat i na cerstvych winech, tak je chyba na desce nebo na CPU nebo pripadne na grafice. Pokud mas v PC nejake PCI karty navic (modem, dalsi lan, zvukovka atd.), tak je vyndej - muzou to zpusobovat oni.

Odkaz ke komentáři

• 0

samozrejme Win 7 mam ho nainstalovany od kamose bohuzel neofic.....na vyber byly vsechny verze (profesional,ultimate atd....) a u kazde na vyber x86 a mam dojem jeste x32 nebo co....vybral jsem Ultimate x86,coz ma pry byt 64biitovka....akorat ze nekde to pise ze mam 32bit a nekde jinde (napriklad u ovladacu na grafiku) to pise ze je vse OK a ze je to 64it verze....tak nwm.....(pred tim jsemmel to same,Win 7 ultimate x86 a zadne problemy nebyly...nevim co je spustilo)

Odkaz ke komentáři

• 0

neni pletes si to...

na vyber jsi mel moznosti

x86 = 32 bit

a x64=64bit OS ...

kazdopadne... muze se prehrejvat jen neco na grafice, pokud rikas ze to zacalo po instalaci novejch ovladacu..

vlez do nouzoveho rezimu, odinstaluj ovladace - resetuj pc

znova do nouzaku a nainstaluj ovladace ktere jsi tam mel predtim (popr. z CD od grafiky), ne vzdy plati novejsi ovladac = lepsi

----

u MW2 jsem mel podobny problem (vsechny hry bezeli na max. bez problemu i MW2 singl) jen v MP mi to padalo (taky freeze a musel sem reset..) bylo to jen v MP, a bylo jedno jestli jsem mel max. nebo min. detaily.. pomohla paradoxne az nova grafika :? (resp. menil jsem potom grafiku,desku,ram,cpu.. takze mozna i neco do toho) a od te doby je klid

to nejspis zpusobovalo to, ze se grafika nejvic zahrejvala na miste kde byly bud jen pasivni chladice a ty na to nestacily, nejspis tedy chyba pameti, ktera nejcasteji pod pasivy bejva (i kdyz mam v case pomerne "vetrno" ..), nebo to tomu proste nesedlo a mela uz neco za sebou (byla to 3870) a delalo to bohuzel jen mw2 v MP /a to jsem mel origo/

------

EDIT2: :lol: pokud by nepomohlo ani tohle (resp. coz asi ne .. protoze jestli ti to padalo uz predtim) tak jak rikal anonym project to memtestem, nechat to a pak se uvidi, je mozne ze nejaka ram neni v poradku a muze to schazovat

Odkaz ke komentáři

• 0

delas si srandu? novou grafiku? xD GTX 560 nestaci?? xD nevim jestli neke vystracham CD od grafiky,daji se nekde stahnout ty starsi?...(nevim presne,ale myslim ze nove ovladace jsem instaloval prave kvuli tomu ze jsem mel tenhle nebo podobny problem),pripadne jak upgraduju ty podle tee 32bit na 64bit? kdyz jsme preinstalovavali tyhle winy a zkouseli dat ty 64x,tak nam to vyplivlo ze je nelze takhle upgradovat...

Odkaz ke komentáři

• 0

Takze

Prime95, memtest86 pro CPU/pamet

3DMark a rthdribl pro grafiku

pust to a nech to bezet - 2-3 hodiny nejlepe kazdej test, pokud to maji byt pouzitelne vysledky. (minimalne tak dlouho, po jake dobe se ti vzdy sekne hra)

Pokud se PC nesekne a vsechny testy udela, pak to bude nejspis nejakej problem v samotne hre, pripadne poradne nepodporuje tvoji grafiku. Pokud se to v nejakem testu, tak dle toho v jakem se sekne, tam je chyba (spatne chlazeny nebo spatny).

Z 32bitu 64bitu neudelas. Musis reinstalovat 64bitovou verzi.

Odkaz ke komentáři

• 0

zatim jsem je nedelal,vypada to ze znovu reinstallnu WINy a tentokrat je uplne vygumuju,ne jako pred tim....a taky tam narvu 64bitovky....kdyz to nepomuze (tak se nejdriv zastrelim) budu delat ty testy cs mi poradil,zatim diky za pomoc,pozdeji se ozvu jak to vypada....hlavne na tohle tema prosim nezapomente :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu