enjay Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Zdravím všechny, spustil jsem Terraria server. Svět je kompletně čistý, můžete se připojit s Vašimi postavami. Pojďmě vybudovat krásný a velkolepý svět. Připojení: 89.176.249.39 port 7777 Není potřeba Hamachi, ani nic podobného. Po připojení se registrujte pomocí /registrate {vase_heslo} Svět má velikost Large. Jede na tModu v 3.1.1 Pravidla: neničte, co není Vaše dodržujte určitou jazykovou kulturu, žádné přehnané nadávky a spamování hlavně se bavte! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokii Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 ahoj mám takovy problem se spuštěním hry net framework 4 mám ... jak kliknu na ikonku terrarie tak mi to vypise chybu a pod tim odeslat tuto zpravu o chybe nebo neodesilat nevím čím to muze byt :( prosim o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.