gamer09 Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 cus lidi potrebuju pomoc mam gta vice city stories a vzdycky kdyz si dam cheat na nekonecno naboju a potom ten cheat vypnu tak to nemuzu savenout a psp se vypne.prosim neakou radu dik.gamer09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Tak to nevím, nikdy mě to nedělalo. Ale jednu radu bych asi měl: Nepouživej cheaty a hru si lépe užiješ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 To mi nedělá,já stejně používám TempAr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.