sculp Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Tak se znova ptám, jakou hru podobnou Batmanovi: Arkham Asylum, Assassin's Creed I, II (Akční adventuru, s CZ titulky, nehororovou) mi doporučíte ? Vážně se mi nechce čekat až na Arkham City :cry: Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 AC: Brotherhood a až vyjde tak i AC: Revelations a Batman: Arkham city :P Jinak Tomb Raider - všechny díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sculp Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Tak to si musím počkat až na B: Arkham city, protože AC mám dohraný a grafika Lary Croft mě extra neláká :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Prince of persia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackGold Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Prototype,spider-man... a takové ty Marvel blbůstky. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Darksiders Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.