pazdy1468625863 Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli u téhle hry je normální, že mám velmí nízká FPS... Když jdu tak se to seká, ale když mluvím nebo jsem v jeskyni, tak je to v pořádku. Je ta hra tak špatně optimalizovaná nebo co? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 mě se tahle hra nezamlouvá vůbec, oproti pc, je grafika a vše kolem hrozná... doporučiji ti spíše Two worlds 2 , nebo si počkat na TES V - Skyrim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Ano ta hra je špatně optimalizovaná...možná by trochu pomohlo, kdyby jsi ji měl nainstalovanou na hdd, ale moc v to nedoufej...jinak taky doporučuju spíš Two Worlds 2, tedka to hraju a je to fakt pěkný...na arcanii jsem se těšil, ale nezaujala mě...radši si zahraju na pc starší gothicy od Piranha Bytes....ale je to na tobě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Ja Arkanii dohral a moc se mi libila. Ikdyz ta optimalizace je fakt hrozna (i z HDD). Ted jsem si koupil Royal Editon Two Worlds 2, ale nejak se do ni nemuzu "dostat". Proste stale cekam, az me to zacne bavit. Mam odehrano 3.5 hod. Kdyby o ni mel nekdo zajem asi bych ji prodal dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Já se právě těšil jak si to zahraji na xboxu bez sekání.. Jsem si to stáhl v CZ tak jsem byl jak malej a teď to zapnu a tohle... Ale určitě se mi to hraje lépe než na PC :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Já se právě těšil jak si to zahraji na xboxu bez sekání.. Jsem si to stáhl v CZ tak jsem byl jak malej a teď to zapnu a tohle... Ale určitě se mi to hraje lépe než na PC :-) Máš to nainstalované na HDD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Už zase chcete něco instalovat? Tahle opravdu trpí nízkým frameratem, sám jsem ji na Xboxu zkoušel a mohu to potvrdit. Tohle se samozřejmě instalací nikdy nevyřeší, jediné, co by pomohlo je lepší optimalizace, třeba formou patche. Což ale k situaci firmy je téměř nemožné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Hru nainstalovanou nemám.. Nemá cenu, když to prý nepomáhá... A tenhle patch by nepomohl?? http://www.xbuc.net/?details=ArcaniA%20A%20Gothic%20Tale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Také jsem to zkoušel a hra se opravdu seka, nechapu proc, optimalizace silena, graifka je totlani humac... Jinak mimochodem imho Arcania by se nemela jmenovat gothic, jelikoz tim urazi celou serii, kterou jsem na PC zboznoval, toto je hruza. Pokud jsi fanda serie, doporucuji spise Risen - je od stejneho studia jako prvni tri dily gothicu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 JJ Risen taky doporučuju. Gothic mě na PC strašeně bavil a Arcania pro mě bylo velký zklamání. Beru to tak, že pokračování Gothicu je Risen a ne Gothic 4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Nejsem příliš dobrý v angličtině, takže risen pro mě není... Arcanii mám v CZ, takže to zase není problém. Až na tu plynulost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Kluci nevím jestli je to tím... Ale už se mě plynulost té hry zlepšila... Hrál jsem si nastavení obrazu v xboxu a dal jsem, že mám 720p rozlišení na TV a ejhle hra začala šlapat jako hodinky... Myslíte že to mohl být důvod, že ta hra nešla plynule? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Kluci nevím jestli je to tím... Ale už se mě plynulost té hry zlepšila... Hrál jsem si nastavení obrazu v xboxu a dal jsem, že mám 720p rozlišení na TV a ejhle hra začala šlapat jako hodinky... Myslíte že to mohl být důvod, že ta hra nešla plynule? Jak vidíš z vlastní zkušenosti , tak ano . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.