Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Steam guard.help

sisiliska

Otázka

Ahoj, prosím pomocte mi. měl jsem svuj steam učet na který jsem chodil pravidleně a měl jsem automatické přihlášení, jenže po kazždo pulročním reinstalu systemu jsem nainstalovat steam a chtít připojit k mému milovanému steamu a vyskočil mi jakýsi steam guard který mi napsal ať zadám jakýsi kod z emailu, ale na email mi nic nepřišlo, když dám že mi nic nepřišlo (ve steam guardovy) tak se mi zobrazí at skontroluji spam ale tam také neni nic, dal další a ukáže se že se zase poslal kod ať jdu na mail, jenže na ten mail prostě nic nepříjde. Obávám se že mi to chodí na jinej mail ale nwm na jakej ale je to dost nepravděpodobné. POMOCTE PROSÍM mám tam original COD:BO a TF2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

njn ale ono jde o to že jsem si 100% jistej že sem to daval na ten mail, ale když na něj jdu a dam hledat steam, tak mi to nenajde vubec nic, a to jsem to přece musel ověřovat. Dost se bojím že mi to někdo šlohnul, ale to by zase změnil heslo :| a přez steam podporu nwm jak to řešit ale myslim že maj jen english podporu a s mojí angličtinou :| ... Nejsem zrovna vášnivý algičtinář.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu