Myki Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Když jsme byli na dovoleny, tak jsem se nudila a zapla jsem si PSP 3004, vložila jsem disk a hra se chvily načitala, ale po chvilce v PSP začal divný zvuk, jak kdyby se tam drtila nějaká součástka.. nevím čím to je prosím pomoc ;) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 To je normální,to jen UMD načítá,normálně jen Vrní ale někdy "drtivě" načítá pokud je to co myslim,zkus to natočit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myki Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 To je normální,to jen UMD načítá,normálně jen Vrní ale někdy "drtivě" načítá pokud je to co myslim,zkus to natočit ;) Děkuji za odpověď, jen sem se bála, že je rozbitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Mě to normálně vrní např. když si jezdím po městě v GTA VCS,ale když jdu do interiéru a je Loading screen tak to hrčí jako z mixeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myki Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Mě to normálně vrní např. když si jezdím po městě v GTA VCS,ale když jdu do interiéru a je Loading screen tak to hrčí jako z mixeru :'D něco podobnýho se tam taky děje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.