Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Instalace windows

Scorpion9

Otázka

Prosim vas potreboval bych poradit mam windows 7 32bit a potrebuju to preinstalovat na 64bit. Do ted jsem mel cracklou verzi, ale ta nova je originalni dvd. Kdyz ho hodim do mechaniky a v biosu nastavim boot z mechaniky tak me to napise "Press any key to start boot from cd/dvd" ale na zadnou klavesu to nereaguje.

Tak jsem zkousel vytvorit bootovaci flash disk ale na 32bit win me to nejde vytvorit. Hlasi me to stejny problem jako jednomu uzivateli z jineho webu "pracuji na 32bit Win7 a na usb chci nahrát Win7 64bit,

nejspíše z tohoto důvodu mi pc po příkazu bootsect.exe /nt60 napíše : Verze programu E:/boot/bootsect.exe /nt60 K: není kompatibilní se spůštěnou verzí systému Win. Pomocí systémových informací o počítači zjistěte zda potřebujete verzi programu pro procesor x86 nebo x64 ….". A potreboval bych poradit jak jinak bych ho mohl nainstalovat dekuji predem za odpoved.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

V BIOSu povol drivery pro USB klavesnici, pripadne zapni "USB Legacy" a celkove si pohraj s nastavenim pro USB. Pokud mas PS/2 port, tak pripoj klasickou klavesnici a problem vyresen.

Nebo cely disk zformatuj (predevsim MBR vymaz), instalacka pak "neuvidi" zadny nainstalovany dalsi system a mela by se spustit automaticky, bez nutnosti stisknout klavesu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu